Δεν έχει περιθώρια για απώλειες

Μονόδρομος η νίκη για τον Άρη κόντρα στον Αστέρα

Μονόδρομο αποτελεί για τον Άρη η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη (17:15, Novasports 3, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Η ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής με τον Ατρόμητο μέσα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έβαλε σε περιπέτειες τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι θα κυνηγήσουν τη νίκη σε μία πολύ δύσκολη έδρα.

Στο ντεμπούτου του Λούκας Αλκαράθ στον πάγκο οι «κίτρινοι» - παρά τις πολλές απουσίες – θα προσπαθήσουν να αιφνιδιάσουν τους Αρκάδες και να τους χτυπήσουν στην προβληματική άμυνά τους, όπου λείπουν οι Μπαρτολίνι και Σανκαρέ. Η πρώτη αλλαγή μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Ισπανό προπονητή αφορά τον σχηματισμό και πλέον η ομάδα θα αγωνίζεται με σύστημα 4-4-2.

Την εστία των φιλοξενούμενων θα υπερασπιστεί ο Διούδης, έχοντας μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – τους Ασλανίδη, Παντίδο, Γιαννίτση και Μαργαρίτη. Στη μεσαία γραμμή οι Κοέλιο και Παπαστεριανός έχουν το προβάδισμα, με τον Οικονομόπουλο να διεκδικεί τη θέση του Πορτογάλου. Ο Σουνάς θα παραμείνει στα αριστερά της μεσαίας γραμμής, κερδίζοντας τη σχετική μάχη με τον πιο έμπειρο Καπετάνο, που θα καθίσει και πάλι στον πάγκο.

Στα χαφ επιστρέφει και ο Καζναφέρης, φυσικά στο δεξί άκρο, με στόχο να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά του στις αντεπιθέσεις. Λόγω της απουσίας του Αγάνθο, ο Τριανταφυλλάκος θα πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης, έχοντας στο πλευρό τον Γιαννιώτα.

Προϊστορία

Υπέρ του Αστέρα είναι η παράδοση στην Τρίπολη. Οι Αρκάδες έχουν τρεις νίκες, έναντι μόλις μίας του Αρη (1-2 το 2010-11, με τον Σάκη Τσιώλη στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης!). Υπάρχει και μία ισοπαλία, στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων το 2007-08 (0-0).

Ημερομηνία Αγώνας Αποτελέσματα (Σκόρερ)


11/12/11 Αστέρας Τρίπολης-Άρης 1-0 (31' Ουσέρο)
03/04/11 Αστέρας Τρίπολης-Άρης 1-2 (34' Ορόθκο - 43' Κόκε, 66' Λαζαρίδης)
11/04/10 Αστέρας Τρίπολης-Άρης 2-1 (5΄ Εντερ, 14΄ Μπαρτολίνι - 83΄ Κόκε)
07/03/09 Αστέρας Τρίπολης-Άρης 4-0 (27' Μπαστία, 55' Μαρσελάο, 78' Καούνος, 90' Καρντόσο)
28/10/07 Αστέρας Τρίπολης-Άρης 0-0

Πηγή: sport-fm

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ