Ρουμάνοι "κυνηγοί του χαλκού" άφησαν πίσω τη λεία τους αξίας 10.000 ευρώ


metasximatistisΕξιχνιάστηκαν από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών διακεκριμένες κλοπές μετασχηματιστών της Δ.Ε.Η. που είχαν συμβεί το τελευταίο διάστημα σε περιοχές της
Αμαλιάδας. Ειδικότερα πολύ νωρίς το πρωί του Σαββάτου, οι αστυνομικοί στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη κλοπών μετασχηματιστών στην περιοχή, εντόπισαν σταθμευμένο ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, φορτωμένο με καλώδια χαλκού βάρους 450 κιλών περίπου.

Από την έρευνα που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Λεχαινών προέκυψε ότι δράστες είναι δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Ρουμανίας, ηλικίας 28 και 27 ετών οι οποίοι αναζητούνται.

Το αυτοκίνητό των δραστών κατασχέθηκε ως μέσο διάπραξης αδικήματος, ενώ ο χαλκός που κατασχέθηκε, η αξία του οποίου ξεπερνά τις 10.000 ευρώ, αποδόθηκε στον νόμιμο εκπρόσωπο της Δ.Ε.Η.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των δύο αλλοδαπών θα υποβληθεί άμεσα στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό τους συνεχίζονται.
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ