Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ηλεία: Έκαναν τη Σαλμώνη... Πακιστάν!

Ηλεία: Έκαναν τη Σαλμώνη... Πακιστάν!

Δείτε την ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας:




Συνελήφθησαν, χθες (12-1-2013) αργά το απόγευμα, στο Πύργο, από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, τέσσερις αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας από 44 έως 18 ετών σε βάρος των όποιων και τριών ακόμα ομοεθνών τους σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστείας κατά συναυτουργία.


Ειδικότερα, χθες (12-1-2013) το μεσημέρι, οι επτά Πακιστανοί μετέβηκαν σε οικία τριών ομοεθνών τους στη Σαλμώνη Ηλείας, όπου με τη χρήση ξύλων και αγροτικών εργαλείων τους επιτέθηκαν, αφαιρώντας τους το χρηματικό πόσο των 3000 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Για την διερεύνηση του περιστατικού και την ανεύρεση των δραστών ενεργήθηκαν άμεσες αναζητήσεις από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τεσσάρων Πακιστανών.


Από τον έλεγχο των στοιχείων των συλληφθέντων πρόεκυψε ότι αυτοί είχαν εισέλθει λάθρα στη Χώρα και παρέμεναν παράνομα σε αυτή.


Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό των τριών συνεργών τους συνεχίζονται.

patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...