Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Ηλεία: Προτιμούν... χρυσαφικά οι κλέφτες!



Ηλεία: Προτιμούν... χρυσαφικά οι κλέφτες!Πάνω από 16.000 ευρώ σε χρυσαφικά κατάφεραν να αφαιρέσουν άγνωστοι δράστες από δύο σπίτια στις περιοχές Καλλίκωμο και Βούναργο το απόγευμα της Παρασκευής, παραβιάζοντας τις κεντρικές εισόδους.


Στην πρώτη περίπτωση στο Βούναργο κοσμήματα συνολικής αξίας 15000 ευρώ έκαναν «φτερά» μέσα από την οικία ιδιοκτήτη, ενώ τα χρυσαφικά που αφαίρεσαν οι δράστες, εκτός από την οικονομική τους αξία, αποτελούσαν κειμήλια της οικογένειας.

Στη δεύτερη περίπτωση, στο Καλλίκωμο οι άγνωστοι αφού παραβίασαν την κεντρική είσοδο, κατάφεραν να μπουν στο εσωτερικό οικίας, από την οποία αφαίρεσαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί κοσμήματα συνολικής αξίας 1.150 ευρώ.

Να σημειωθεί πως το τελευταίο διάστημα οι κλοπές και οι διαρρήξεις σε σπίτια σε διάφορες περιοχές της Ηλείας έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο, ενώ με τα μέχρι τώρα στοιχεία οι δράστες αρπάζουν στην πλειονότητά τους χρυσαφικά και λιγότερο χρηματικά ποσά.

Π.ΓΙΑΚ.
patrisnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...