Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2013

Κουρτέσι: Τράκαραν ποδήλατο με μηχανάκι στην Εθνική - Σοβαρά μια 33χρονη στο Ρίο


Μια γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου και άλλα δύο άτομα – όλοι υπήκοοι Ρουμανίας - τραυματίστηκαν σε τροχαίο που συνέβη στην
podilato1
podilatoΕ.Ο. Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Κουρτεσίου. Το ατύχημα συνέβη λίγο χθες πριν από τις πέντε το απόγευμα μέσα σε διασταύρωση του χωριού, όταν συγκρούστηκαν ένα ποδήλατο με ένα μηχανάκι!

Ο 20χρονος αναβάτης του ποδηλάτου επιχειρούσε να διασχίσει κάθετα την εθνική οδό, όταν συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με μηχανάκι που εκινείτο επί της εθνικής και είχε κατεύθυνση προς Πάτρα. Το οδηγούσε ένας 35χρονος και επέβαινε η 33χρονη αδερφή του. Οι δύο άντρες τραυματίστηκαν ελαφρά, ενώ η γυναίκα πολύ πιο σοβαρά.

Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκαν στο Κ.Υ. Βάρδας, όπου και παρέμειναν για νοσηλεία οι δύο άντρες, ενώ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου διακομίστηκε η 33χρονη. Να σημειωθεί πως ο 20χρονος έχει συγγένεια με τον 35χρονο και την 33χρονη, καθώς είναι ανιψιός τους.

Πρώτη ανάρτηση: 16:51 07/01
Τελευταία ενημέρωση: 22:07 07/01
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...