ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

Άνοδος της θερμοκρασίας και συννεφιά


Ανεβαίνει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες, με χαρακτηριστικό του καιρού να είναι η υγρασία, ενώ θα σημειωθούν ομίχλες κατά τόπους στα ηπειρωτικά, κυρίως τις πρωινές ώρες της Παρασκευής.

Μακεδονία, Θράκη
καιρός: αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 το απόγευμα νοτιοδυτικοί τοπικά στα ανατολικά μέχρι 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από -1 (μειον 1) έως 10 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
καιρός: αραιές νεφώσεις που από το μεσημέρι θα πυκνώσουν.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 04 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
καιρός: ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις αργότερα.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί.
Θερμοκρασία: από 02 έως 16 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
καιρός: τοπικές νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις πρώτες πρωινές ώρες στη βόρεια Κρήτη όπου θα σημειωθούν σποραδικές βροχές με γρήγορη βελτίωση.
Άνεμοι: βόρειοι 5 με 7 με εξασθένηση. Από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 10 έως 15 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
καιρός: αραιές νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες τις πρώτες πρωινές ώρες στα νότια όπου θα σημειωθούν σποραδικές βροχές με γρήγορη βελτίωση.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί στα βόρεια 3 με 5 και στα νοτιά 5 με 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση στρεφόμενοι το απόγευμα από τα βόρεια σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 09 έως 14 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
καιρός: γενικά αίθριος. Αργότερα αραιές νεφώσεις.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4 πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: από 06 έως 16 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη
καιρός: αραιές νεφώσεις.
Άνεμοι: μεταβλητοί 3 τοπικά 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 02 έως 12 βαθμούς κελσίου.

Σάββατο 02-02-2013
καιρός: αραιές νεφώσεις οι οποίες στα δυτικά, τα νότια, το ανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη θα είναι τοπικά αυξημένες και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Τοπικές ομίχλες στα ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα πελάγη βαθμιαία 7 μποφόρ, με τάση περαιτέρω ενίσχυσης τη νύχτα στο Αιγαίο.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

Κυριακή 03-02-2013
καιρός: στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν κυρίως στα δυτικά και λίγα χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα λιγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές η καταιγίδες μικρής διαρκείας.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο 8 με 9 μποφόρ, οι οποίοι βαθμιαία στα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα 04-02-2013
καιρός: αρχικά σε όλη τη χώρα νεφώσεις τοπικά αυξημένες με βροχές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο, σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις θαλάσσιες περιοχές και λίγα χιόνια στα βορειοδυτικά ορεινά. Σταδιακά τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια.
Άνεμοι: στο ανατολικό Αιγαίο νότιοι 5 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση. Στις υπόλοιπες περιοχές δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, οι οποίοι βαθμιαία από τα βορειοδυτικά θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση κυρίως στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια.

Τρίτη 05-02-2013
καιρός: στα ανατολικά και τα νότια νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα λιγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε περαιτέρω πτώση κυρίως στην ανατολική και νότια χώρα.

Τετάρτη 06-02-2013
καιρός: βελτιωμένος καιρός στις περισσότερες περιοχές με λιγες νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά.
Άνεμοι: στα νοτιοανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ που θα εξασθενήσουν και θα στραφούν σε δυτικούς. Στις υπόλοιπες περιοχές δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΣΕ 300 ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ NEWSIT WEATHER CENTER

Δεν υπάρχουν σχόλια: