Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Τέλη Μαρτίου στη Λεωφόρο

Επιστρέφει στη φυσική του έδρα ο Παναθηναϊκός

Τέλη Μαρτίου ή το αργότερο αρχές Απριλίου υπολογίζεται η επιστροφή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο. Το ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τον Αχιλλέα Μακρόπουλο έγινε σε πολύ καλό κλίμα και η εκκρεμότητα που υπήρχε αναφορικά με τα χρήματα που χρωστάει η ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη, λύθηκε.

Οι δύο άνδρες βρήκαν την χρυσή τομή και η συμφωνία τους θα επικυρωθεί και με υπογραφές. Από εδώ και στο εξής, όμως, είναι δεδομένο πως εντατικοποιούνται τα έργα που χρειάζονται για να μπορεί η Λεωφόρος Αλεξάνδρας να φιλοξενήσει παιχνίδι και αυτό υπολογίζεται πως θα πάρει ένα μήνα. Αυτό σημαίνει πως τέλη Μαρτίου, το γήπεδο θα είναι έτοιμο με τις αρχές Απριλίου να είναι η… απαισιόδοξη άποψη.

Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού, λέει, πως την 27η αγωνιστική υποδέχεται τον Πλατανιά με ημερομηνία διεξαγωγής την 30η Μαρτίου. Ευχή όλων, είναι, το ματς να γίνει στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Αν δεν γίνει εκεί, τότε, μία εβδομάδα αργότερα, στις 7 Απριλίου, οι «πράσινοι» φιλοξενούν τον Πανιώνιο και δύσκολα αυτό το ματς θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Στην χειρότερη, το ματς της τελευταίας αγωνιστικής απέναντι στην Βέροια στις 21 Απριλίου θα γίνει σίγουρα στο «Απόστολος Νικολαϊδης» όπως και όλα τα ματς των play off αν το «τριφύλλι» τερματίσει στην πρώτη πεντάδα.

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...