Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Παντός καιρού και… εδάφους o Ολυμπιακός

Επιβλήθηκε 1-0 του ΠΑΣ Γιάννενα στους Ζωσιμάδες

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε κάκιστη κατάσταση... Παρόλα αυτά, ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη 1-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες, με τους φιλοξενούμενους να παρατάσσονται με αρκετές αλλαγές στην 11άδα τους.

Μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος πήραν οι ερυθρόλευκοι.

Πώς έπαιξαν



ΠΑΣ Γιάννινα: Με αρκετές αλλαγές οι γηπεδούχοι καθώς επέλεξαν να μην φυλάξουν κάποιους παίκτες ενόψει του μεγάλου αγώνα που έχουν στο πρωτάθλημα με τον Αστέρα Τρίπολης. Ενδεικτικό η παραμονή του Ντε Βινσέντι στον πάγκο.

Ολυμπιακός: Με αλλαγές στην 11άδα του και ο Ολυμπιακός συγκριτικά με το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Άρη. Ο Μίτσελ ξεκίνησε βασικούς τον Κάρολ κάτω από την εστία, επανέφερε τον Κοντρέρας στην άμυνα (δεν είχε παίξει γιατί ήταν τιμωρημένος), και έδωσε χρόνο σε Φετφατζίδη και Μήτρογλου. Αντίθετα, ξεκούρασε τον Βλαχοδήμο για πρώτη φορά από την ημέρα που ανέλαβε τον Ολυμπιακό.

Το πρώτο ημίχρονο…


Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε αρκετά καλά… Πιεστικός και με ξεκάθαρη πρόθεση να πετύχει ένα γκολ. Μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας όμως σε αυτό καθώς ο αγωνιστικός χώρος ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. Τις τελευταίες ημέρες στα Ιωάννινα έπεφτε συνεχώς βροχή.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΣ προσπάθησε να εκμεταλλευτεί τις αντεπιθέσεις και να απειλήσει με τον τρόπο αυτό τον Ολυμπιακό.

Καλύτεροι οι ερυθρόλευκοι σε όλο το πρώτο 45λεπτό. Έχασαν τρεις πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Και στις δύο συμμετείχε ο Μήτρογλου. Στην πρώτη πήρε την μπάλα από τον Φετφατζίδη, αλλά δεν νίκησε τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ. Στη δεύτερη εκμεταλλεύτηκε ένα λάθος των αμυντικών, έκανε το σουτ, αλλά ο Μπαμπανιώτης απέκρουσε με τα πόδια.

Στην τελευταία, απέφυγε εξαιρετικά τον προσωπικό του αντίπαλο και έβγαλε τη σέντρα. Η κεφαλιά του Μανωλά όμως δεν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι ερυθρόλευκοι διαμαρτυρήθηκαν και για μια ανατροπή του Μανιάτη στη μεγάλη περιοχή. Μια καλή στιγμή για τον ΠΑΣ, με τον Λίλα να πιάνει την κεφαλιά αλλά να την στέλνει άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο


Οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν χωρίς αλλαγές και με την ίδια τακτική. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι το ίδιος απειλητικός με πρόθεση να φέρει τη μπάλα στην περιοχή του Μπαμπανιώτη. Στο 53ο λεπτό ο διαιτητής καταλόγισε φάουλ στον Χολέβα λίγα μέτρα έξω από τη μεγάλη περιοχή.

Ο Αμπντούν εκτέλεσε το φάουλ εξαιρετικά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του ΠΑΣ Γιάννινα, παρά την προσπάθεια που έκανε ο Μπαμπανιώτης να αποκρούσει. Οι ερυθρόλευκοι θα μπορούσαν να σκοράρουν και για δεύτερη φορά στο 82ο λεπτό. Ο Σιόβας έκανε το γύρισμα στη μεγάλη περιοχή, αλλά ο Τζεμπούρ από κοντά δεν μπόρεσε να πετύχει το τέρμα.

Οι ενδεκάδες


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Μπαμπανιώτης, Αυγενικού (81’ Ιωάννου), Λίλα, Ρουμπουκάλο, Κεϊτά (70’ Ίλιτς), Μιχαήλ, Ντάσιος, Μπέριος, Γεωργίου (56’ Ντε Βινσέντι), Βίλα, Τζημόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Παπάζογλου, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέβας, Φέισα, Μανιάτης, Γκρέκο, Αμπντούν (82’ Ιμπαγάσα), Φετφατζίδης (66’ Σιόβας), Μήτρογλου (75’ Τζεμπούρ)

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...