Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Κάστρο Κυλλήνης: Ληστεία σε σπίτι τα ξημερώματα για 350 ευρώ


listeia2Ολόκληρη επιχείρηση από τρεις ληστές στήθηκε για να μπουκάρουν σε σπίτι τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Κάστρο της Κυλλήνης και να πάρουν… 350 ευρώ.
Η ληστεία συνέβη περίπου στις 2,30 τα ξημερώματα από τρία άτομα που σύμφωνα με πληροφορίες μιλούσαν άπταιστα την ελληνική… Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες ανέβηκαν από μια σκάλα στον όροφο της οικίας και βρήκαν την πόρτα ξεκλείδωτη!!! Μπήκαν μέσα φορώντας κουκούλες και ο ένας κρατώντας πιστόλι. Ο πρώτος που αντιλήφθηκε τους δράστες ήταν ο γιος της οικογένειας που νόμισε πως ο θόρυβος που άκουσε ήταν από το φούρνο που λειτουργεί κάτω από το σπίτι με τον αδερφό του.

Υπό την απειλή του όπλου κατάφεραν να αποσπάσουν από τους κατοίκους του σπιτιού – τους τον πατέρα και το γιο - ποσό των 350 ευρώ, κάποια κοσμήματα και μια καραμπίνα. Οι δράστες έψαξαν για δέκα λεπτά τους χώρους του σπιτιού και στη συνέχεια έφυγαν τρέχοντας. Στο σημείο κινητοποιήθηκαν άμεσα μόλις ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας κ. Ανδρικόπουλο και διεξάγονται έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Φωτογραφία Χρήστος Ασημακόπουλος
ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...