Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

Τακτοποίηση ληξιπρόθεσμων οφειλών




Ελληνική Δημοκρατία
Νομός Ηλείας
Δήμος Ανδραβίδας-Κυλλήνης
Γραφείο Τυπου  





 

 

 













Δελτίο Τύπου



Πρόσκληση προς του δημότες του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης απευθύνει η Δημοτική Αρχή δια της αρμοδίας Αντιδημάρχου κ. Δώρας Παλούκη- Κατσάπη προκειμένου να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους.


Με σχετική ανακοίνωση της Αντιδημάρχου, καλούνται οι οφειλέτες να προχωρήσουν στην καταβολή των οφειλών που απορρέουν από την κείμενη νομοθεσία και αφορούν στην καταβολή τελών ύδρευσης, τελών διαμονής παρεπιδημούντων, τελών χρήσεως κοινόχρηστων χώρων, τελών επί των ακαθαρίστων κ.λ.π..

Σημειώνεται ότι η πρόσκληση του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης αφορά στην καταβολή οφειλών, οι οποίες έχουν βεβαιωθεί και αφορούν στο έτος 2012 και το  προγενέστερο διάστημα.

Η πρόσκληση του Δήμου προς τους οφειλέτες γίνεται προκειμένου να τακτοποιήσουν οι ίδιοι τις οικονομικές τους εκκρεμότητες και αποτελεί ενέργεια  για την  τόνωση των εσόδων του Δήμου στα πλαίσια της θεσμικής λειτουργίας των Ο.Τ.Α. και της ισότιμης αντιμετώπισης για το σύνολο των δημοτών.

Διευκρινίζεται ότι για μεγάλα οφειλόμενα ποσά, σε ότι αφορά τις περιπτώσεις τελών επί των ακαθαρίστων  και τελών διαμονής παρεπιδημούντων με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου είναι δυνατόν να γίνει ρύθμιση στις περιπτώσεις, όμως, που αποδεδειγμένα διαπιστώνεται οικονομική αδυναμία.


Περισσότερες πληροφορίες ως προς την αποπληρωμή των οφειλών τους, οι δημότες μπορούν να αντλήσουν- ανά Δημοτική Ενότητα- στα ακόλουθα τηλέφωνα:

Δημοτική Ενότητα Ανδραβίδας: 2623 360417
Δημοτική Ενότητα Βουπρασίας: 2623 360626
Δημοτική Ενότητα Λεχαινών: 2623 360817
Δημοτική Ενότητα Κάστρου- Κυλλήνης: 2623 0 93911

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...