ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ - ΓΟΥΜΕΡΟ - ΓΑΜΟΧΑΡΕΣ

ΕΠΤΑΛΟΦΟΣ Φυσιολατρία  Ορειβασία  Οικολογία                                       28 / 3 / 2013   
Σύλλογος μέλος της Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε – Ο.Ξ.Ν.Ε..   Facebook Panagiotis Axilleopoulos                                            
Αριθ. Πρωτ. 352    Τηλ. 6974070997  e-mail goumerios@yahoo.gr                                                             
Κεντρ. Γραφ. ΒΑΤΑΤΖΗ 11 Τ.Θ. 3274  102 10  ΑΘΗΝΑ
Παράρτημα Γούμερο  Ηλείας ( ΟΡΟΠΕΔΙΟ ΦΟΛΟΗΣ )
ΠΡΟΣ  Μ.Μ.Ε. ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;
 
ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΦΟΛΟΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΙΑΣ!!;;
 Μετά από πρόσκληση του Συλλόγου μας του Συλλόγου Γουμεριωτών Ηλείας <Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ > όλων των Φορέων του ΓΟΥΜΕΡΟΥ και της ευρύτερης  ορεινής περιοχής του ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΦΟΛΟΗΣ    επισκέφθηκαν στις 16 – 18 /03 / 2013  για τριτη φορά την ορεινή περιοχή της ΗΛΕΙΑΚΉΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΓΗΣ  ο ΟΜΙΛΟΣ ΦΥΛΛΩΝ ΒΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΒΟΥΛΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  .
Πεζοπόρισαν στο ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΓΡΑΒΑΤΑΣ την πρωτη ημερα 2 ωρες πορεια και στην ορεινη διαδρομη Πανοπουλο, Πευκη, Περσαινα, ΓΟΥΜΕΡΟ 4,5 ωρες πορεια την δευτερη μερα!!
 Επίσης  ελαβαν μερος στις αποκριάτικες εκδηλώσεις στο χωριό ΑΝΔΡΩΝΙ!!;.
  Την ΚΑΘΑΡΟΔΕΥΤΕΡΑ ελάβαν μέρος μετά από πρόσκληση του Πρόεδρου του Δ.Δ. ΓΟΥΜΕΡΟΥ και των φορέων του ΓΟΥΜΕΡΟΥ στις ΓΑΜΟΧΑΡΕΣ που διοργανώνουν, προσφέροντας ο ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΒΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ  μια πανέμορφη και γενναία ορειβάτησσα για νύφη και το σόϊ της, οι δε ΓΟΥΜΕΡΙΩΤΕΣ το γαμπρό και το σόϊ του, αναβιωνοντας με δρωμενο το ΕΘΙΜΟ του ΓΑΜΟΥ!!;;.
 Ακολούθησε φαγητό από νηστίσιμα αφθονο κρασι, χορός και γλεντι.
 Θέλουμε να ευχαριστήσουμε προσωπικά την Πρόεδρο κ. ΕΛΛΗ ΤΕΡΖΟΓΛΟΥ και το Δ.Σ. του ΟΜΙΛΟΥ ΦΙΛΩΝ ΒΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ  που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας.
    Επίσης τους ευγνωμονούμε γιατί με την παρουσία τους συμβάλλουν καθοριστικά στην ανάδειξη
( του Ολυμπισμού όλο το χρόνο στην Ηλεία στην Ελλάδα και των Άθλων του μυθικού Ηρακλή ) καθώς και  των  άγνωστων μνημείων του δικτύου των πράσινων μονοπατιών της ευρύτερης ορεινής περιοχής του ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΦΟΛΟΗΣ, σε συνδιασμό με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις μας στις οποίες συμμετέχουν ενεργά και στην ανάπτυξη του αειφόρου εναλλακτικού τουρισμού στην Πατρίδα μας που τόσο έχει ανάγκη, μετά τις πρόσφατες καταστροφές των σεισμών και των πυρκαγιών του 2007.
 Πανω από 450 χιλιομετρα διαδρομες εχει δημιουργησει τα τελευταια 10 χρονια ο Συλλογος μας, σε συνεργασια με την Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε – Ο.Ξ.Ν.Ε. στην περιοχη του ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΦΟΛΟΗΣ και στην ευρυτερη ορεινη περιοχη της ΗΛΕΙΑΣ για ολες τις εποχες και για ολες τις ηλικιες!!
Ο ΟΜΙΛΟΣ ΦΥΛΛΩΝ ΒΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ σε αναμνηση, της επισκεψη τους στο χωριο ΓΟΥΜΕΡΟ φυτεψαν και μια ελια!!;;
   Οι Σύλλογοί μας και το τοπικό Δ.Δ. ΓΟΥΜΕΡΟΥ   απονειμαν αναμνηστική πλακέτα στον ΟΜΙΛΟ ΦΙΛΩΝ ΒΟΥΝΟΥ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑΣ ΒΟΥΛΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ  για την συμβολή τους στην ανάδειξη των μνημείων μας, των πολιτιστικών εκδηλώσεων του ΓΟΥΜΕΡΟΥ του ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΦΟΛΟΗΣ  και της ευρύτερης ορεινής περιοχής μας.
Επισης οι Συλλογοι μας και το τοπικο Δ.Δ. ΓΟΥΜΕΡΟΥ  απονειμαν αναμνηστικη πλακετα στον ορειβατη
κ. Γιαννη Δελληγιαννη και στις ορειβατησσες κ. Ελενη Θεοδωρακη, και κ. Μαρικα Δελληγιαννη,  
 για την προσφορα τους στην αναδειξη των μνημειων μας και των πρασινων μονοπατιων μας!!;
Η διανυκτέρευση εγινε σε ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ της ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ!!
 Ευχαριστούμε και ευγνωμονούμε  τα Μ.Μ.Ε. του ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ & της υπόλοιπης ΕΛΛΑΔΑΣ για την αμέριστη συμπαράστασή τους στις πρωτοβουλίες μας σας διαβιβάζουμε και φωτογραφίες από την επισκεψη τους.
Με τιμή και εκτίμηση για το Δ.Σ. Με φυσιολατρικούς & οικολογικούς χαιρετισμούς .
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                                       Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΟΠΟΥΛΟΣ                                                                                    ΕΦΗ ΣΚΟΥΦΑ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ. Μ.Μ.Ε. Αρχές, Φορείς, Συλλόγους, Σωματεία, Ο.Φ.Ο.Ε.Σ.Ε. – Ο.Ξ.Ν.Ε
Η Ηλεία δεν είναι μόνο κάμπος και παραλία, υπάρχουν και τα ορεινά
για όσους θέλουν να φθάσουν ψηλά...
 Τιμή και ευθύνη να κατάγεσαι από την Ηλειακή Ολυμπιακή Γη.





Αχιλλεόπουλος Παναγιώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: