Πέμπτη 18 Απριλίου 2013

Ηλεία: Χέρι βοήθειας στον άτυχο 57χρονο από τα Καλύβια!

 
«Λίγη ακόμα υπομονή και από εδώ και πέρα θα είμαστε συνεχώς στο πλευρό σου» είπε  με δάκρυα στα μάτια και με λυγμούς να πνίγουν τη φωνή του ο πρόεδρος της «Ανθρώπινης Αλληλεγγύης» κ. Γιώργος Λαγκαδινός στον 57χρονο συνταξιούχο από τα Καλύβια Ήλιδας κ. Γιώργο Μπουσδούκο που τους τελευταίους δύο μήνες ζει μέσα σε αφόρητους πόνους. «Ότι και αν χρειαστείς θα είμαστε εδώ. Αν η Ανθρώπινη Αλληλεγγύη έχει σήμερα έναν χρόνο ζωής, δεν μας πειράζει να την κλείσουμε σε έξι μήνες, φτάνει να γίνεις καλά» είπε ο κ. Λαγκαδινός σκύβοντας και δίνοντας ένα φιλί ανακούφισης στον άτυχο 57χρονο!



Η ιστορία του άτυχου 57χρονου έγινε γνωστή τις προηγούμενες ημέρες όταν απεύθυνε κραυγή αγωνίας για λίγη ανθρωπιά μέσα από την εφ. «Πατρίς» και την Ολυμπιακή Ραδιοφωνία Τηλεόραση.

Τους τελευταίους δύο μήνες ο κ. Μπουσδούκος, που υποφέρει από προχωρημένη γάγγραινα στο ένα του πόδι και χρειάζεται άμεσα ακρωτηριασμό, βρίσκεται κατάκοιτος στο κρεβάτι και είναι διαρκώς αντιμέτωπος με τους πόνους, που δεν τον αφήνουν ούτε στιγμή να ησυχάσει.

Περνά σήμερα επιτροπή

Ο άτυχος 57χρονος περνά από επιτροπή σήμερα στον Πύργο, έχοντας έτσι την ευκαιρία να θεωρήσει το βιβλιάριό του αλλά και να διεκδικήσει μία αναπηρική σύνταξη που θα του διασφαλίζει τα προς το ζην. Αύριο, μετά από συνεννόηση του προέδρου της «Ανθρώπινης Αλληλεγγύης» κ. Γεώργιου Λαγκαδινού με τον αντιπρόεδρο της 6ης ΥΠΕ κ. Τάκη Αντωνακόπουλο, ο άτυχος 57χρονος θα εισαχθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου του Ρίου προκειμένου να υποβληθεί στο χειρουργείο που θα τον απαλλάξει από τους αφόρητους πόνους.

Έκκληση για βοήθεια

«Σήμερα είναι αυτός ο άνθρωπος σε αυτή τη δύσκολη θέση, αύριο και αυτό πρέπει να καταλάβουμε, μπορεί να είναι κάποιος από εμάς» είπε ο κ. Λαγκαδινός και συνέχισε: «Γι’ αυτό καλώ όλους τους συνανθρώπους μας να βοηθήσουν, όσο μπορούν, ακόμα και με ένα ευρώ αν δεν έχουν τη δυνατότητα για περισσότερα, καταθέτοντάς το στους λογαριασμούς της «Ανθρώπινης Αλληλεγγύης» στο όνομα του κ. Γιώργου Μπουσδούκου. Οι λογαριασμοί μας είναι: Εμπορική Τράπεζα 58152081 και ALPHA BANK 561002002006421».


Στάθης Πουλιάσης
(Stathispatris@Yahoo.com)
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...