Ηλεία: Ολονύχτια μπλόκα για τους δραπέτες των Τρικάλων


mploko10Από νωρίς το βράδυ της Τρίτης, κυρίως στη βόρεια Ηλεία, στήθηκαν μπλόκα της Αστυνομίας σε κομβικά σημεία. Αιτία σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr η πληροφορία που υπήρξε
πως το λευκό VW Transporter που έχουν κλέψει και κυκλοφορούν οι δραπέτες των φυλακών Τρικάλων και δολοφόνοι της 25χρονης στην Κορινθία, εθεάθη σε ορεινή περιοχή κοντά στα όρια της Ηλείας και εκτιμήθηκε πως μπορεί να έχουν κατεύθυνση προς το νομό μας.

Πρόκειται για κλειστό φορτηγάκι λευκού χρώματος, μάρκας Volkswagen, τύπου Transporter, με αριθμό κυκλοφορίας ΚΡΕ7760 το οποίο εκλάπη από το χωριό Άσος Κορινθίας.

Όπως έχει διαπιστωθεί, εκτός από τον επικίνδυνο Αλβανό κακοποιό Μάριαν Κόλα, στη ληστεία στα Παλαιοκούνδουρα Αττικής και στην καταδίωξη που ακολούθησε, πήρε μέρος και ο συμπατριώτης του Ερμάλ (ή Λίτορ) Ντρεμπάτα (ή Λίτα).

Οι δύο κακοποιοί ανήκουν στην ομάδα των 11 ατόμων που δραπέτευσαν από τις φυλακές Τρικάλων.

Δυνάμεις των ΕΚΑΜ και άλλοι αστυνομικοί χτενίζουν τα ορεινά της Πελοποννήσου για τον εντοπισμό των δραστών, οι οποίοι αν έχουν εγκλωβιστεί στην περιοχή δεν έχουν πολλές επιλογές διαφυγής, αφού ο Ισθμός που αποτελεί κομβικό σημείο ελέγχεται, όπως και η γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και άλλα περάσματα προς τη Στερεά Ελλάδα, αλλά και μεγάλα λιμάνια.

Ένας πιθανός τρόπος διαφυγής είναι με τη βοήθεια συνεργών τους με ταχύπλοο και πιο πρόσφορες για αυτό οι ακτές της Ηλείας και κυρίως της βόρειας.

Έτσι οι δυνάμεις της Αστυνομίας στο νομό, περιπολούν και στήνουν μπλόκα, με πλήρη εξάρτηση, αλεξίσφαιρα γιλέκα και αυτόματα στα χέρια, καθώς είναι γνωστό πως έχουν να κάνουν με πολύ επικίνδυνους και οπλισμένους καλά κακοποιούς.
ilialive.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ