Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Βαρβάσαινα: Συνελήφθη 21χρονος για κλοπή και δύο ακόμα ως κλεπταποδόχοι


sillipsi

Έκλεψε μπαταρίες και πετρέλαιο από φορτηγά

Συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπης, στη Βαρβάσαινα Ηλείας, από  αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, τρείς ημεδαποί ηλικίας 21, 42 και 36 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, αποδοχής προϊόντων εγκλήματος και της ρύπανσης περιβάλλοντος.

Ειδικότερα, χθες τα ξημερώματα, ο 21χρονος μετέβη στην περιοχή Ανθόπυργος Πύργου, όπου από προαύλιο επιχείρησης εμπορίας οικοδομικών υλικών, 44χρονου ημεδαπού, αφαίρεσε τέσσερις μπαταρίες και εκατό λίτρα καυσίμων από σταθμευμένα φορτηγά, καθώς και δύο αλουμινένιες πόρτες.

Στα πλαίσια της αστυνομικής έρευνας για την εξιχνίαση της υπόθεσης, εντοπίστηκε χθες το πρωί ο 21χρονος να  έχει μεταβεί σε μάντρα πώλησης παλαιών σιδήρων 42χρονου ημεδαπού, στη Βαρβάσαινα Ηλείας. Εκεί, διαπιστώθηκε να ξεφορτώνει τις πόρτες αλουμίνιου που είχε αφαιρέσει, παρουσία του 42χρονου και του 36χρονου αδελφού του ιδιοκτήτη, οπότε και οι τρεις συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.

Επιπλέον, σε έλεγχο που ακολούθησε στην μάντρα πώλησης παλαιών σιδήρων, διαπιστώθηκε ότι ο 42χρονος  από την αποθήκευση μεγάλου όγκου μετάλλων στο χώρο, προκαλούσε ρύπανση του περιβάλλοντος, παραβιάζοντας τους όρους της αδείας λειτουργίας της επιχείρησης.

Στη συνέχεια, ο 21χρονος οδήγησε τους αστυνομικούς στην περιοχή του  Άγιου Γεώργιου Πύργου, όπου κοντά στο σπίτι του είχε αποκρύψει επιμελώς σε αυλάκι, τις τέσσερις μπαταρίες που είχε αφαιρέσει, οι οποίες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον 44χρονο παθόντα.

Οι συλληφθέντες  οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.
 ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...