Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Επεισόδια μεταξύ οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Μεσολόγγι

Πετροπόλεμος στο κέντρο της πόλης με έναν σοβαρά τραυματία

Σοβαρό επεισόδιο με πρωταγωνιστές οπαδούς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού σημειώθηκε χθες σε κεντρικό πεζόδρομο του Μεσολογγίου.

Στο Μεσολόγγι βρίσκονται παίκτες της ομάδας βόλεϊ του ΠΑΟ για φιλικούς αγώνες και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ομάδα οπαδών του Παναθηναϊκού κινήθηκε προς τα γραφεία του συνδέσμου των οπαδών του Ολυμπιακού στο κέντρο του Μεσολογγίου, κοντά στα δικαστήρια του Μεσολογγίου.

Πληροφορίες του agriniopress.gr αναφέρουν πως οι οπαδοί του ΠΑΟ ήταν περίπου 150 άτομα, αρκετά από αυτά από άλλες περιοχές. Περίπου δέκα με δεκαπέντε οπαδοί του Ολυμπιακού βρίσκονταν στην ταράτσα του κτιρίου όπου βρίσκονται τα γραφεία του συνδέσμου.

Ακολούθησε πετροπόλεμος, ρήψη φωτοβολίδων, καδρονιών κλπ, μεταξύ των οπαδών και οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για έναν πολύ σοβαρά τραυματία που δέχθηκε στο κεφάλι πέτρα.

Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση ο τραυματίας είναι 23χρονος από την Άρτα και ήδη έχει μεταφερθεί διασωληνωμένος στο ΠΠΝ του Ρίου.

Για την υπόθεση έχουν προσαχθεί και εξετάζονται 17 άτομα.
agriniopress.gr
(Φωτογραφίες από onairnews.gr)














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...