Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος Κασιδιάρης Παναγιώταρος- Ψάχνουν Λαγό και άλλους δύο βουλευτές


mixaloliakos1Ευρεία επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής τα ξημερώματα του Σαββάτου - Αναζητείται ο Λαγός και άλλοι 2 βουλευτές - Παραγγελία Εισαγγελέα: «Η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση» - Ερχονται άλλες 34 συλλήψεις μελών της Χ.Α.

Συγκλονιστικές εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθη ο Νίκος Μιχαλολιάκος και ο Ηλίας Κασιδιάρης, αλλά και άλλα μέλη της Χρυσής Αυγής.

Οπως αναφέρει το Mega, μετά οι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν μετά από επέμβαση της Αντιτρομοκρατικής και ξεκίνησαν οι συλλήψεις με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης με πρώτη σύλληψη αυτή του Νίκο Μιχαλολιάκου και η δεύτερη του Ηλία Κασιδιάρη, ενώ θα ακολουθήσουν άλλες 3 συλλήψεις εκ των οποίων η μία αφορά τον Γιάννη Λαγό. Εκτός των βουλευτών θα συλληφθούν άλλα 34 άτομα.

Οπως ανακοίνωσε ο διευθυντής του ΒΗΜΑ FM, Βασίλης Χιώτης, έπειτα από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής, η επιχείρηση της Ασυνομίας ξεκίνησε από τα ξημερώματα, ενώ ο αρχηγός του ακροδεξιού κόμματος συνελήφθη πρώτος.

Η επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής έρχεται έπειτα από την ενεργοποίηση της παραγγελίας της Εισαγγελείας ότι η Χρυσή Αυγή λειτουργεί ως εγκληματική οργάνωση.

Με βάση αυτό το σκεπτικό ο Νίκος Μιχαλολιάκος συνελήφθη πρώτος ως αρχηγός του κόμματος και της οργάνωσης, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν προέβαλε αντίσταση.

Ανάμεσα στους συλληφθέντες, βρίσκεται και ο επικεφαλής της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στη Νίκαια Γιώργος Πατέλης, ο οποίος φέρεται να συνομίλησε με τον Γιώργο Ρουπακιά μετα την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Μετά και τη σύλληψη Πατέλη γίνεται ξεκάθαρο ότι οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής εστιάζονται στη δράση της τοπικής οργάνωσης Νίκαιας, αλλά αναμένεται να ερευνήσουν και άλλες οργανώσεις με σκοτεινή δράση.

Σημειωτέον ότι είναι η πρώτη φορά από το 1974 και μετά που γίνονται συλλήψεις αρχηγού κόμματος και βουλευτών και μάλιστα από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η οποία έχει και την ευθύνη για τις έρευνες.

Νεότερη ενημέρωση 10:07 - Συνελήφθη και ο Ηλίας Παναγιώταρος - Κρατείται στην Αντιτρομοκρατική με τους άλλους

Από την αστυνομική διεύθυνση Αττικής συνελήφθη πριν από λίγο ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος επ'αυτοφόρω. «Κάνετε λάθος παιδιά, ήρθατε σε λάθος διεύθυνση χθες το βράδυ, μετακόμισα πρόσφατα» είπε στους αστυνομικούς που πήγαν να τον συλλάβουν. Εξι συνολικά είναι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής που θα συλληφθούν.

Ολοι οι συλληφθέντες βρίσκονται τώρα στα κρατητήρια της Αντιτρομοκρατικής και εκεί θα κρατηθούν και οι 34 βουλευτές και στελέχη της Χρυσής Αυγής που αναμένεται να συλληφθούν τις επόμενες ώρες.
iefimerida.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ