44 χρόνια σε 3 Ρουμάνους για ληστείες και κλοπές στη Ζαχάρω


dikastirio_kalamatas
Δε χαρίσθηκε χθες το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας στους τρεις Ρουμάνους που είχαν διαπράξει κλοπές και ληστείες σε διάφορες περιοχές της Τριφυλίας, αλλά και στη Ζαχάρω Ηλείας.
Οι τρεις νεαροί Ρουμάνοι δικάσθηκαν από το Τριμελές για ένοπλες ληστείες και κλοπές, αλλά και για απόπειρες, ενώ αντιμετώπιζαν και την κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, η οποία όμως μετατράπηκε σε σύσταση συμμορίας.
Ήδη κρατούμενοι για την υπόθεση είναι οι δύο νεαροί Ρουμάνοι, οι οποίοι κάθισαν στο εδώλιο του δικαστηρίου, ενώ ο τρίτος εξακολουθεί να διαφεύγει. Κατηγορούμενη ήταν και πρώην φίλη του φυγόδικου, στο σπίτι της οποίας βρέθηκαν κλοπιμαία.
Χθες το δικαστήριο ανακοίνωσε την απόφασή του: στον πρώτο νεαρό Ρουμάνο, που έκρινε ένοχο για  απόπειρα ληστείας και κλοπές, επέβαλε κάθειρξη 12 ετών και χρηματικό πρόστιμο 1.700 ευρώ. Στο δεύτερο Ρουμάνο, που είχε διαπράξει ληστεία και κλοπές, επέβαλε ποινή κάθειρξης 18 ετών και χρηματική ποινή 1.500 ευρώ, ενώ στον τρίτο, που είναι φυγόδικος, επέβαλε ποινή κάθειρξης 14 ετών. Ένοχη για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος κρίθηκε και η Ρουμάνα, η οποία καταδικάσθηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με 3ετή αναστολή.

Πηγή

tharrosnews.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ