Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Πύργος: Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Ρομά στο κέντρο της πόλης


maxairia
Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ Ρομά συνέβη λίγο μετά τις 9,30 το βράδυ στο κέντρο του Πύργου, κάτω απο το λόφο του Επαρχείου, στην οδό Δερβενακίων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του ilialive.gr που βρέθηκε στον τόπο της συμπλοκής, ολιγομελής ομάδες Ρομά διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους και ένας νεαρός ηλικίας περίπου 20 έως 25 ετών δέχθηκε χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι, από ομόφυλό του στην θωρακική χώρα.

maxairia1

Ο δράστης σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έχει συλληφθεί άμεσα απο άνδρες της Ασφάλειας Πύργου, της ΔΙ.ΑΣ. και της Τροχαίας που κινητοποιήθηκαν άμεσα και έφτασαν στο σημείο. Μαζί τους θύμα και δράστης είχαν και γυναικόπαιδα.

Σύμφωνα με άλλες πηγές τα αίτια της επίθεσης έχουν να κάνουν με προσωπικές - οικογενειακές διαφορές. Το θύμα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο Πύργου και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις δεν διατρέχει κίνδυνο ζωής.

maxairia2

Ανάστατοι οι κάτοικοι στην γειτονιά που συνέβη το επεισόδιο, ανέφεραν πως δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση καθώς οι εντάσεις και οι διαπληκτισμοί μεταξύ Ρομά είναι συχνά φαινόμενα στην περιοχή τους.

Νεότερη ενημέρωση

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, η συμπλοκή έγινε μεταξύ δύο αδερφών που έμεναν σε κοντινά σπίτια στην περιοχή του Επαρχείου, για οικογενειακές διαφορές. Ο τραυματισμός αποδείχθηκε επιπόλαιος για το θύμα.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...