Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ηλεία: Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές μπόρες – Αναλυτική πρόγνωση


334

H Πέμπτη θα θυμίζει περισσότερο φθινόπωρο με κατά περιόδους μπόρες, ενισχυμένους ανέμους και αρκετή ψύχρα έως και κρύο στα πιο ημιορεινά - ορεινά. 

Οι συνθήκες αυτές φαίνεται να διατηρούνται και την Παρασκευή.
Είναι δύσκολη η προγνωσιμότητα αυτή την εποχή γι αυτό και δεν προχωράμε σε προγνώσεις άνω των 2-3ημερών. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

 
Την Πέμπτη 15/5, περιμένουμε αυξημένες κατα περιόδους νεφώσεις με τοπικές μπόρες. Η θερμοκρασία το πρωί, 13 με 14oC στα πεδινά, 8 με 9oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 19 με 20oC στα πεδινά, 15 με 16oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο ΒΔ ισχυροί 6 έως σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Εξασθένηση από το απόγευμα. 

Την Παρασκευή 16/7, περιμένουμε κατά περιόδους νεφώσεις με τοπικές μπόρες. Η θερμοκρασία το πρωί, 11 με 12oC στα πεδινά, 7 με 8oC στα ημιορεινά - ορεινά, το μεσημέρι 20 με 21oC στα πεδινά, 15 με 16oC στα ημιορεινά - ορεινά. Άνεμοι στο Ιόνιο Δ μέτριοι 5 μποφόρ.
 
Νεότερα στοιχεία για τον καιρό στις τακτικές ή έκτακτες προγνώσεις στο ilialive.gr. Μπορείτε να βλέπετε τον καιρό της χώρας μας, σε πραγματικό χρόνο, από 490 και πλέον μετεωρολογικούς σταθμούς σε ολόκληρη την Ελλάδα στην ιστοσελίδα μας metar.gr.
Δείτε ζωντανή εικόνα από την Ηλεία μέσα από τις διαδικτυακές μετεωρολογικές κάμερες του metar.gr στον σύνδεσμο που ακολουθεί: http://www.metar.gr/camera/ilias                
                  
Πρόγνωση καιρού Θεόδωρος Κονδύλης
Εκδόθηκε 09:50 , 14-05-2014
Ανανεώθηκε --:-- , 14-05-2014

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...