Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ


Πραγματοποιήθηκε όπως είχε σχεδιαστεί η προγραμματισμένη επίσκεψη του πρόεδρου του συλλόγου Νεοχωριτών Αθήνας Κυρίου Ζορμπά Ζώη καθώς και του γεν γραμματέα Κυρίου Γιάννη Στριγά στο δημ σχολείο Νεοχωρίου .
Ο διευθυντής του σχολείου Κύριος Γεώργιος Σαϊτάς,τους  υποδέχτηκε εγκάρδια και τους ενημέρωσε όπως κάνει πολλές φορές σε όλους τους φορείς αλλά και έχει πολλές ενημερώσει κατά το παρελθόν τον σύλλογο Νεοχωριτών Αθήνας για τα πολλά προβλήματα του σχολείου του χωριού μας .


 Ένα από τα προβλήματα που παρουσιάσθηκαν ήταν η απαρχαιωμένη  ηλεκτρική εγκατάσταση που έχει το δημοτικό σχολείο που θέτει σε κίνδυνο παιδιά και δασκάλους .
Ο Κος Σαϊτάς πράττοντας τα δέοντα ξεκίνησε την αποκατάσταση και την δημιουργία της καλύτερης δυνατής λειτουργίας της ηλεκτροδότησης του σχολείου και επιπλέον ανακάλυψε βάση των λεγομένων του ειδικού ηλεκτρολόγου ότι στο σχολείο δεν υπάρχει γείωση !!!
Και σε αυτό ξεκίνησε να κάνει τα απαραίτητα  έτσι ώστε να διαφυλάξει την σωματική υγεία των μαθητών σύμφωνα με τις προβλεπόμενες διατάξεις ασφαλείας

Ο σύλλογος πάντα ευαισθητοποιείται με τέτοιες περιπτώσεις .Όπως παλιά έτσι και τώρα
συνδράμει στην βοήθεια που πρέπει να δοθεί στο δημ σχολείο.
Παρέδωσε χρηματικό ποσό, το οποίο ο ο διευθυντής δεν παρέλαβε και πρότεινε το ποσό που διαθέτει ο σύλλογος να διατεθεί στην αγορά των υλικών που θα χρειασθεί για την νέα εγκατάσταση του ηλεκτρικού πίνακα .
Ο πρόεδρος του συλλόγου αποδέχτηκε την πρόταση και θα προβεί εκ νέου και άμεσα για να αγοραστούν υλικά αποκατάσασης του ηλεκτρικού  πίνακα .
Στην σημερινή αυτή συνάντηση μεταξύ του Διευθυντή και των μελών του ΔΣ του συλλόγου Νεοχωριτών παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου ,ο οποίος ήταν στο γειτονικό γυμνάσιο Νεοχωρίου και πρόσφερε  προσωπική εργασία αλλά και φρόντιζε για την αποψίλωση στον περίγυρο του γυμνασίου .

Και τώρα μια ερώτηση ...
Ο Σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας προσφέρει ,ο πολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου προσφέρει ,ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων προσφέρει ,οι κάτοικοι του χωριού μας προσφέρουν ...

Η ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΟΙΗΚΗΣΗ ????
Ο ΔΗΜΟΣ ???
Ο ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ???
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...