Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Συγκλονίζει η ιστορία της 15χρονης που δίνει μάχη για τη ζωή της


Κραυγή απελπισίας από την αδερφή της 15χρονης από την Θεσσαλονίκη, που χτυπήθηκε σοβαρά από διερχόμενο όχημα και νοσηλεύεται στην εντατική.

Η έφηβη γυρνούσε από τη σαββατιάτικη βόλτα της μαζί με την δίδυμη αδερφή της όταν ένας ασυνείδητος οδηγός την χτύπησε λίγα μέτρα από το σπίτι της, στέλνοντάς την σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο.

«Γυρνούσε από τη σαββατιάτικη βόλτα της μαζί με την δίδυμη αδελφή μας, περίπου στις 11 το βράδυ. Στο ύψος της στάσης του λεωφορείου, σε ανυποψίαστη στιγμή, ένα Ι.Χ όχημα πέρασε γρήγορα από τον δρόμο και την χτύπησε. Βρισκόταν στα δεξιά του δρόμου και το αυτοκίνητο την χτύπησε από την μεριά του συνοδηγού» ανέφερε μεταξύ άλλων η μεγαλύτερη αδερφή της.

Η τραγική ειρωνεία της ιστορίας, είναι πως όλα όσα διαδραματίστηκαν, τα είδαν τα έκπληκτα μάτια της μητέρας των διδύμων κοριτσιών, η οποία περίμενε στο δρόμο τα δύο μικρότερα παιδιά της να γυρίσουν σπίτι.

«Ο ασυνείδητος οδηγός, στα 100 μέτρα σταμάτησε το αυτοκίνητο, βγήκε έξω, κοίταξε πίσω, είδε τι έκανε και ξαναμπήκε στο αυτοκίνητο και έφυγε με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Η μητέρα μου τα είδε όλα και τα κατέθεσε στην Τροχαία καθώς βρισκόταν λίγο πιο πάνω από την στάση και τις περίμενε να γυρίσουν» είπε συνεχίζοντας τις δηλώσεις της.

Το σημείο του δρόμου στο οποίο εκτυλίχθηκε το ατύχημα, σύμφωνα με τις δηλώσεις της μεγαλύτερης αδερφής της 15χρονης, δεν υπάρχει διαγράμμιση, δεν έχει φώτα και ειδικά τη νύχτα είναι φόβος για τους πεζούς της περιοχής.

«Θέλω να τονίσω πως ο συγκεκριμένος δρόμος είναι πολύ επικίνδυνος. Περνάει λεωφορείο και δεν έχει μια διαγράμμιση να ενημερώνει τους οδηγούς για πεζούς. Το βράδυ όταν οδηγάς δεν βλέπεις τίποτα και οι πεζοί τυφλώνονται από τα φώτα των οχημάτων. Πρέπει να φωταγωγηθεί».

Τον οδηγό του οχήματος τον εντόπισε η Τροχαία η οποία βρήκε το τρακαρισμένο αυτοκίνητο σε συνεργείο περιοχής στη Θεσσαλονίκη και στην συνέχεια εντόπισε τα ίχνη του 37χρονου Αλβανού στον οποίο σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. 

«Ευχαριστώ τις Αρχές για την άμεση κινητοποίηση τους. Εύχομαι και η αδερφή μου άμεσα να γίνει καλά» είπε, ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις της. 


www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...