Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Συνέχεια στο Κύπελλο


Αρκετές αλλαγές από τον Μίτσελ σε σχέση με τη Βέροια

Στην τρίτη του διοργάνωση μπαίνει σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα την πορεία του στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Παναχαϊκή, αλλά θέλουν να αποδείξουν από την αρχή ότι στόχος τους είναι να κατακτήσουν και το συγκεκριμένο τίτλο (19:00, OTE Sport 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Ο Μίτσελ ανακοίνωσε την ανανεωμένη «ερυθρόλευκη» αποστολή, καθώς ξεκουράζει αρκετούς παίκτες και θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους άλλους.

Παράλληλα, ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να δοκιμάσει και κάποιους νεαρούς ποδοσφαιριστές, ώστε να τους «τεστάρει» εν όψει της συνέχειας.

Συγκεκριμένα, ο 51χρονος προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Μέγιερι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βούρο, Αυλωνίτη, Σιόβα και Γιαννούλη.

Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Μπουχαλάκης και Εντινγκά, με τους Ντουρμάζ και Γκαζαριάν. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Διαμαντάκος και Μπενίτες.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Μποτία, Φορτούνης, Φουστέρ, Σάλιακας, Τσιμίκας και Βέργος. Εκτός είναι οι Σαλίνο και Ντοσεβί που έχουν προβλήματα τραυματισμών.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αναχωρήσουν σήμερα το πρωί για την Αχαΐα και όσοι μείνουν εκτός αποστολής θα προπονηθούν κανονικά.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...