Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Φως μετά… από δυόμισι χρόνια στην οικογένεια από το Τραγανό!


Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου, των φορέων αλλά και των υπηρεσιών της πεδινής Ηλείας στο ρεπορτάζ της εφ. «Πατρίς» για την οικογένεια του κ. Φίλιππου Σουπεργιατζή και της κας Χριστίνας Βασιλάρη από το Τραγανό που μεγαλώνουν τα τρία τους παιδιά σε ένα φτωχικό λυόμενο με κομμένο το ηλεκτρικό ρεύμα εδώ και δυόμισι χρόνια!(σχετικό ρεπορτάζ)

Άμεση ήταν, για ακόμα μια φορά, η παρέμβαση και της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κας Έφης Γεωργοπούλου Σαλτάρη στη ΔΕΗ, πετυχαίνοντας νέο διακανονισμό έξι δόσεων προκειμένου να επανασυνδεθεί, το συντομότερο δυνατό, το ρεύμα στο λυόμενο της οικογένειας.
Υπενθυμίζεται ότι τόσο ο κ. Φίλιππος Σουπεργιατζής όσο και η σύζυγός του, κα Χριστίνα Βασιλάρη, αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα υγείας, μεγαλώνοντας ταυτόχρονα, με πολλές θυσίες και στερήσεις και μοναδικό έσοδο ένα οικογενειακό επίδομα, που και αυτό χορηγείται… 4 φορές το χρόνο, τα τρία τους παιδιά που βρίσκονται στην εφηβεία!
Και οι δύο γονείς στερούνται ακόμα και τα χρήματα που απαιτούνται για να συμπληρώσουν το φάκελο για την αίτησή τους για να περάσουν από ΚΕΠΑ, προκειμένου να βγάλουν μια αναπηρική σύνταξη, ενώ υπενθυμίζεται ότι η κα  Χριστίνα Βασιλάρη δεν έχει ούτε βιβλιάριο υγείας αλλά ούτε και τα φάρμακα που παίρνει για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.
Ωστόσο, η πρώτη τους προτεραιότητα είναι η επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος στο  φτωχικό λυόμενο τους, στην είσοδο του Τραγανού, προκειμένου να… βλέπουν τα παιδιά τους!
Για όποιον μπορεί και επιθυμεί να βοήσει την οικογένεια ο Κωδικός Ηλεκτρονικής Πληρωμής είναι 333323987018 ενώ ο λογαριασμός του ρεύματος πρέπει να είναι στο όνομα Χριστίνα Βασιλάρη του Ευάγγελου.

Στάθης Πουλιάσης
(Stathispatris@Yahoo.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...