Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


         


                                             Ματζάκουρα
Ηχητικό εξοπλισμό μεγάλης αξίας έκλεψαν άγνωστοι δράστες που διέρρηξαν κατάστημα στην περιοχή
Ματζάκουρα στον Αγ. Ανδρέα. Οι άγνωστοι αφού έσπασαν την τζαμαρία προκαλώντας φθορές ύψους 2 χιλ. ευρώ αφαίρεσαν ένα μοτέρ αξίας 300 ευρώ, τρία ηχεία αξίας 3 χιλ. ευρώ, ένα subwoofer αξίας 4 χιλ. ευρώ και ένα laptop αξίας 500 ευρώ.
Σαβάλια
Ότι βρήκαν πήραν άγνωστοι δράστες που διέρρηξαν μονοκατοικία στα Σαβάλια, που ανήκει σε μόνιμο κάτοικο Γερμανίας. Οι δράστες πήραν μια τραπεζαρία, ένα ψυγείο, μια τηλεόραση, ένα τριθέσιο και έναν διθέσιο καναπέ, ένα σετ δερμάτινης κρεβατοκάμαρας, δύο σετ παιδικές κρεβατοκάμαρες. Ακόμα από την αποθήκη στο υπόγειο πήραν χορτοκοπτικό, αλυσοπρίονο, τρία ποδήλατα, ένα διάδρομο γυμναστικής, 60 μέτρα τριφασικό καλώδιο, τρεις μετασχηματιστές, δύο κολέκτορες ηλειακής εγκατάστασης και χάλκινους σωλήνες.
Γαστούνη
Το οδοντιατρείο του Κέντρου Υγείας Γαστούνης, διέρρηξαν άγνωστοι δράστες. Από εκεί πήραν μια οθόνη υπολογιστή, μια κεντρική μονάδα, πληκτρολόγιο και ποντίκι, κάμερα και ηχεία, συνολικής αξίας 600 ευρώ τα οποία χρησίμευαν για την ηλεκτρονική συνταγογράφηση των ασθενών.
Νέα Μανωλάδα

Στο σπίτι μιας 83χρονης μπήκαν δύο επιτήδειοι χθες το μεσημέρι στη Νέα Μανωλάδα οι οποίοι με την πρόφαση ότι πουλάνε κουβέρτες κατάφεραν να φτάσουν στο υπνοδωμάτιο της ηλικιωμένης και από το κομοδίνο της κρεβατοκάμαρας έκλεψαν άγνωστο χρηματικό ποσό.
Πύργος
Δύο κάδους απορριμάτων εκ των οποίων ο ένας ανακύκλωσης επέλεξε να κλέψει άγνωστος δράστης στον Πύργο. Το περιστατικό συνέβη στην συμβολή των οδών Δερβενακίου και Ρήγα Φεραίου και η αξία των κάδων ανέρχεται σε 400 ευρώ. Τους δύο κάδους είχε τοποθετήσει εκεί συνεργείο του δήμου Πύργου στις 13 Φεβρουαρίου, σε αντικατάσταση δύο άλλων κάδων που είχαν και πάλι αφαιρέσει άγνωστοι δράστες. Η συνολικά αξία των τεσσάρων κάδων ανέρχεται σε 800 ευρώ.
Φλόκα
Μια γυναίκα έπεσε θύμα κλοπής στο Φλόκα Αρχ. Ολυμπίας. Οι δράστες κατάφεραν να αποσπάσουν από το σπίτι της το ποσό των 120 ευρώ.
Ηλεία
Από την πόρτα της κουζίνας μπήκαν σε σπίτι άγνωστοι δράστες που ερεύνησαν όλους τους χώρους και στη συνέχεια αφαίρεσαν ένα φορητό υπολογιστή αξίας 1000 ευρώ, μια παιχνιδομηχανή Playstasion αξίας 200 μαζί με 15 παιχνίδια και κοσμήματα αξίας 150 ευρώ.
Ζαχάρω
Με μεγάλη λεία έφυγαν άγνωστοι δράστες από σπίτι που διέρρηξαν στη Ζαχάρω. Οι διαρρήκτες πήραν ένα ταμπλετ αξίας 400 ευρώ, δύο πήλινους κουμπαράδες με το ποσό των 300 ευρώ, ένα ρολόι αξίας 500 ευρώ, κοσμήματα αξίας 1650 ευρώ, δύο φορτιστές τηλεφώνων και τρία κινητά τηλέφωνα συνολικής αξίας 420 ευρώ. Η συνολική αξία των κλοπιμαίων φτάνει τις 3320 ευρώ.
Πύργο
Το ποσό των 460 ευρώ κατήγγειλε πως του άρπαξαν ένας άνδρας στον Πύργο. Το περιστατικό συνέβη στην οδό Κοκκίνου ενώ σύμφωνα με πηγές οι τρεις γυναίκες που εμφανίσθηκαν επαιτώντας φέρεται να ήταν τσιγγάνες.
Καταράχι
Εστιατόριο στην οδό Καταραχίου, διέρρηξαν άγνωστοι προχθές. Οι δράστες πήραν μια τηλεόραση και ένα λάπτοπ καθώς και μια φωτογραφική μηχανή, συνολικής αξίας 2 χιλ. ευρώ. 
Αμαλιάδα
Μηνύσεις εκατέρωθεν υπέβαλλαν τρεις άνδρες μεταξύ τους στην περιοχή της Αμαλιάδας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το επεισόδιο ξεκίνησε όταν 42χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος, επιτέθηκε φραστικά σε δύο πελάτες του ηλικίας 48 και 30 ετών αντίστοιχα, μόλις τους είδε να μπαίνουν στο μαγαζί του.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως ο 42χρονος προσπάθησε να προκαλέσει σωματικές βλάβες στους δύο πελάτες χρησιμοποιώντας έναν σιδερολοστό, ένα κατσαβίδι και ένα ξύλινο ρόπαλο.
Στη συνέχεια και αφού τα αίματα άναψαν, οι δυο πελάτες εξύβρισαν τον ιδιοκτήτη και ο ένας εξ αυτών αποπειράθηκε να προκαλέσει σωματικές βλάβες στον 42χρονο με τα χέρια του.
Λίγη ώρα αργότερα και οι τρεις συνελήφθησαν, από τους αστυνομικούς που κατέφθασαν έγκαιρα στο σημείο ενώ στην αστυνομία όπου οδηγήθηκαν αλληλομηνύθηκαν για το συμβάν.
Patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...