ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Καιρός: Η πρόγνωση για την Πέμπτη - Πού θα βρέξει


Καιρός: Η πρόγνωση για την Πέμπτη - Πού θα βρέξειΙσχυρές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το κεντρικό και βόρειο Αιγαίο περιμένουμε την Πέμπτη. Τα φαινόμενα κυρίως στα κεντρικά και βόρεια θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πιθανόν από ισχυρούς ανέμους. Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα από βορρά προς νότο. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους ισχυρές. Τα φαινόμενα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα ασθενήσουν στην δυτική Μακεδονία
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 16 έως 27 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες οι οποίες κατά περιόδους θα είναι ισχυρές. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα ασθενήσουν στις βορειότερες περιοχές.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και το Ιόνιο σταδιακά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 19 έως 28 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά και νοτιά τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 17 έως 31 βαθμούς κελσίου. Στη Θεσσαλία 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη
καιρός: λίγες νεφώσεις με τοπικές βροχές στις βορειότερες περιοχές.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 22 έως 32 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: στις βορειότερες περιοχές νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά περιόδους ισχυρές. Στις υπόλοιπες περιοχές αρχικά γενικά αίθριος και από αργά το βράδυ νεφώσεις με τοπικές βροχές ή σποραδικές καταιγίδες
Άνεμοι: στα βόρεια από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 μποφόρ και στα νοτιά δυτικοί με την ιδία ένταση.
Θερμοκρασία: από 20 έως 32 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Αττική
Καιρός: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες οι οποίες τις απογευματινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρές.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 18 έως 30 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.
Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 17 έως 26 βαθμούς κελσίου.

Παρασκευή 19-06-2015
Καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικες βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τα οποία κατά τόπους θα είναι έντονα κυρίως στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την ανατολική στερεά, την Εύβοια και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου σταδιακά θα εξασθενήσουν. Μέχρι το βράδυ αναμένεται βελτίωση στις περισσότερες περιοχές.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφορ και στα νότια δυτικοί με την ίδια ένταση. Από το απόγευμα και από τα βόρεια σταδιακά θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση κυρίως στα ανατολικά.

Σάββατο 20-06-2015
Καιρός: λίγες νεφώσεις οι οποίες στα ηπειρωτικά και την Κρήτη κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικες βροχές και κυρίως στα ορεινά σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά και νότια από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφορ.
Θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

Κυριακή 21-06-2015 και Δευτέρα 22-06-2015
Καιρός: στα κεντρικά και βόρεια παροδικές νεφώσεις με τοπικες βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με τοπικες βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες στα ορεινά. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού από το απόγευμα της δευτέρας.
Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 στρεφόμενοι τη δευτέρα σε βορείους τοπικά στα πελάγη 6 μποφορ.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση τη δευτέρα στα βόρεια.

Τρίτη 23-06-2015
Καιρός: γενικα αίθριος. Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις απογευματινές ώρες.
Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφορ.
Θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΟ WEATHER CENTER TOY NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια: