ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Προσωρινά, μια Μαιευτική κλινική στην Ηλεία


nosok_amal.JPG

Παραμένουν τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία της Γυναικολογικής στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας- Συμπτύσσεται η κλινική - Στη Μαιευτική του Πύργου από σήμερα ο Δ/ντής της Μ.Γ. Αμαλιάδας Ν. Παπαδημάτος - Αντιδρούν γιατροί και εργαζόμενοι - Συνάντηση με Δήμαρχο Ήλιδας

Το έφεραν από δω, το πήγαν από κει… τελικά όμως, η Μαιευτική Γυναικολογική Κλινική της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας, δε κατάφερε να παραμείνει σε λειτουργία και από σήμερα κιόλας, συμπτύσσεται προσωρινά και τουλάχιστον μέχρι τις 15 Ιουλίου με την αντίστοιχη κλινική του Πύργου. Τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία ωστόσο θα συνεχίσουν να λειτουργούν σε πρωινό ωράριο εξυπηρετώντας το γυναικείο πληθυσμό και μάλιστα θα στηριχθούν και με Γυναικολόγους από το Νοσοκομείο Πύργου. Αυτό ήταν το συμπέρασμα της κεκλεισμένων των θυρών σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας υπό τον Διοικητή του Γ.Ν. Ηλείας Βασίλη Δημόπουλο και τη συμμετοχή του Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Κώστα Καραίνδρου, της προέδρου του Επιστημονικού Συμβουλίου Χρυσούλας Λακάκη και του μέλους του Συλλόγου Εργαζομένων Σωκράτη Σωτηρόπουλου.
Η Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας, οδηγήθηκε αναγκαστικά στην απόφαση αναστολής της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής Αμαλιάδας, μετά την λήψη εκ νέου αναρρωτικής άδειας από τη δεύτερη ειδική γιατρό για ακόμα έναν μήνα αλλά και την επιστολή του Διευθυντή της Κλινικής Νίκου Παπαδημάτου που απέστειλε στη Διοίκηση του Γ.Ν. Ηλείας και στην 6η ΥΠΕ την περασμένη εβδομάδα. Μια επιστολή, μέσω της οποίας ξεκαθάριζε πως η νοσηλεία είναι μη ασφαλής και επικίνδυνη και πως προτίθεται να καταθέσει βεβιασμένη παραίτηση λόγω των συνθηκών που επικρατούν.
«Ο Δ/ντής της Μαιευτικής Γυναικολογικής κλινικής Αμαλιάδας θα εφημερεύσει στον Πύργο από δω και στο εξής καθώς η λειτουργία της κλινικής αναστέλλεται ενώ τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία θα συνεχίσουν απρόσκοπτα τη λειτουργία τους με τη στήριξη ιατρών της Μ.Γ. Πύργου» επισήμανε ο Διοικητής Β. Δημόπουλος χωρίς να προσδιορίζει πόσο θα διαρκέσει η προσωρινή συγχώνευση. «Αυτό θα εξαρτηθεί από τις εξελίξεις. Θα δούμε πότε θα επιστρέψει η γιατρός και βλέπουμε…».
Την ίδια στιγμή ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, γιατροί και εργαζόμενοι της Νοσηλευτικής Μονάδας Αμαλιάδας, αναζητούν τρόπο αντίδρασης με στόχο την εκ νέου αναστολή της απόφασης προσωρινής σύμπτυξης των δυο κλινικών. Σήμερα ενδέχεται να συναντηθούν με το Δήμαρχο Ήλιδας Χρήστο Χριστοδουλόπουλο αλλά και να πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση προκειμένου να αποφασίσουν την περεταίρω δράση τους.
«Εμείς, ζητούμε τη λειτουργία της Μαιευτικής Γυναικολογικής κλινικής και να βρουν τρόπο προς την κατεύθυνση αυτή! Δε συμφωνούμε με την αναστολή λειτουργίας της κλινικής στην Αμαλιάδα. Και η απόφαση που ελήφθη δεν είναι δική μας. Εμείς θα κάνουμε προσπάθειες να τη λειτουργήσουμε» δήλωσε αμέσως μετά τη σύσκεψη, ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας της Ν.Μ. Αμαλιάδας Κώστας Καραίνδρος.
Κική Κολοβέρου
kkoloverou@yahoo.gr

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: