ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



Κρέστενα
Έναν 39χρονο καταστηματάρχη από την περιοχή των Κρεστένων συνέλαβαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής, καθώς ύστερα από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε να λειτουργεί την επιχείρησή του χωρίς άδεια λειτουργίας
καταστήματος. Ο 39χρονος αφέθηκε χθες ελεύθερος κατόπιν προφορικής εντολής της Εισαγγελίας.
Γαστούνη
Έναν 31χρονο υπήκοο Αλβανίας συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας στην περιοχή της Γαστούνης. Σύμφωνα με έρευνα των αστυνομικών διαπιστώθηκε πως ο 31χρονος είχε εισέλθει και παρέμενε παράνομα στη Χώρα.
Πύργος
Το ποσό των 120 ευρώ από πορτοφόλι 42χρονης αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, το περιστατικό συνέβη μέσα σε σούπερ μάρκετ χονδρικής της περιοχής του Πύργου, όταν η 42χρονη βρισκόταν μέσα στο χώρο της επιχείρησης κάνοντας τις αγορές της.
Καπελέτο
Την μονοκατοικία ενός 79χρονου στην περιοχή του Καπελέτου διέρρηξαν άγνωστοι δράστες. Οι άγνωστοι εισήλθαν στον χώρο της οικίας και αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους αφαίρεσαν διάφορα είδη προικός, καρέκλες, ηλεκτρικές μικροσυσκευές και κουζινικά είδη συνολικής αξίας 2 χιλ. ευρώ. 
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: