Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Πάτρα: Νέα επίθεση σε βάρος πληρώματος του ΕΚΑΒ - Χτυπούσαν με μπουνιές και κλωτσιές το ασθενοφόρο


asth
Νέο επεισόδιο άσκησης βίας σε βάρος πληρώματος του ΕΚΑΒ σημειώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης στην Πάτρα.

Το πλήρωμα του ΕΚΑΒ δέχτηκε σήμα προκειμένου να παραλάβει άτομο που βρισκόταν υπό την επήρρεα μέθης στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου στο Μιντιλόγλι.
Σύμφωνα με τα όσα πληροφορείται τo tempo24.gr όταν έφθασε στο σημείο για να παραλάβει τον άνδρα, τόσο το όχημα όσο και τα μέλη του πληρώματος δέχτηκαν επίθεση από παριστάμενους που, κατά τις ίδιες πληροφορίες, βρίσκονταν επίσης σε κατάσταση μέθης.
Οι συγκεντρωμένοι εξαπέλυσαν αρχικά φραστική επίθεση σε βάρος των εργαζόμενων κατηγορώντας τους για καθυστέρηση και στην συνέχεια επιτέθηκαν στο όχημα χτυπώντας το με μπουνιές και κλωτσιές, προκαλώντας του υλικές ζημιές.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε άμεσα το κέντρο του ΕΚΑΒ, ενώ ο πρόεδρος των εργαζομένων κ. Κουλέτης δήλωσε στο tempo24.gr οτι την Δευτέρα θα επισκεφθεί τον Εισαγγελέα προκειμένου να του υποβάλλει έγγραφη αναφορά.
Υπενθυμίζεται οτι ανάλογο περιστατικό επίθεσης σε πλήρωμα του ΕΚΑΒ είχε καταγραφεί πριν από μερικές ημέρες και στην οδό Ιωνίας στην Πάτρα.

Πηγή

tempo24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...