Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Λάμψη Αστέρα

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Πολλών… αστέρων εμφάνιση και νίκη με 2-0 επί του ΑΠΟΕΛ για την ομάδα της Τρίπολης


Με σούπερ Μπερτόλιο στο 2’ και Γιάννου στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο Αστέρας πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό Europa League και ξαναμπήκε στο κόλπο της πρόκρισης. Μαγική εμφάνιση από τον Αργεντινό, που πέρα από το γκολ, ήταν εκείνος που έβαλε τις βάσεις και για το 2ο με φοβερή πάσα στον Μάσα που σέντραρε στον Γιάννου για το 2ο γκολ. Επεισοδιακό το ματς που είχε διακοπή σχεδόν 15 λεπτών, μετά την ρίψη καπνογόνων από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ. Ατυχία για τον Γιάννου που λίγο πριν βγει από το ματς, γύρισε το αριστερό του πόδι.
Το ματς:
Με Ζησόπουλο παρτενέρ του Σανκαρέ στο κέντρο της άμυνας, τον Ιγκλέσιας και τον Κουρμπέλη δίδυμο στα χαφ στη μεσαία γραμμή και με τον Μπερτόλιο μπροστά τους σε 4-2-3-1, με Μάσα και Λανθαρότε στα άκρα και Γιάννου μπροστά, άρχισε το ματς ο Αστέρας.
Η ομάδα της Τρίπολης ευτύχησε να προηγηθεί με το «καλησπέρα» στην αναμέτρηση. Μια υπερπροσπάθεια του Γιάννου από δεξιά σε μια σχεδόν χαμένη μπαλιά, με τον 25χρονο στράικερ έκανε το γύρισμα, ο Νούνο Μοράις απομάκρυνε, αλλά ο Αντωνιάδης προκειμένου να μην βγει η μπάλα κόρνερ την γύρισε προς τα μέσα, αλλά ουσιαστικά την έστρωσε λίγο μέσα από το σημείο του πέναλτι στον Μπερτόλιο, που δεν άφησε το...δώρο να πάει χαμένο και με δεξί σουτ, άνοιξε το σκορ. Ο ΑΠΟΕΛ πήρε άμεσα την πρωτοβουλία, θέλησε να πιέσει κέρδισε αρκετά στημένα μέχρι το 20’ ωστόσο.
Μάλιστα στο 17’ ο Στίλιτς μετά από ένα γέμισμα και μια λάθος επέμβαση βρέθηκε από αριστερά στην περιοχή, εξαπέλυσε το σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι του Θεοδωρόπουλου, που βρήκε ελάχιστα την μπάλα για να της αλλάξει πορεία. Ο Αστέρας απάντησε άμεσα με προσωπική προσπάθεια του δραστήριο Μπερτόλιο, που έκανε σουτ, αλλά ο Βάτερμαν έπεσε στη γωνία του για να διώξει δύσκολα σε κόρνερ.
Ύστερα από την πίεση που άσκησε για ένα 20λεπτο ο ΑΠΟΕΛ, ο ρυθμός έπεσε, με το τέμπο του ματς να πέφτει. Ο Μπερτόλιο όμως συνέχισε να είναι δραστήριος και να προσπαθεί να βγάλει κάτι από κάθε φάση που είχε την μπάλα στα πόδια του. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, έβγαλε εξαιρετική πάσα στον Μάσα που έβγαλε σέντρα στο δεύτερο δοκάρι και ο Γιάννου με κεφαλιά έκανε το 2-0.
Ο Κετσπάγια με την έναρξη του β’ μέρους πέρασε στον αγώνα τον Καβενάγκι, αλλά ο ασταμάτητος Μπερτόλιο, είχε πάλι την πρώτη καλή στιγμή στην επανάληψη με εκτέλεση φάουλ που πέρασε λίγο έξω από την εστία του Βάτερμαν. Στο 56’ ο Στίλιτς είχε καλή στιγμή, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω από την εστία. Ο Στάικος Βεργέτης, λίγο πριν τα μισά του δεύτερου μέρους θέλησε να φρεσκάρει την ενδεκάδα του και συνάμα να δώσει ανάσες σε δύο σημαντικούς παίκτες του ενόψει και του αγώνα με την ΑΕΚ. Έτσι έβγαλε από το ματς τον Λανθαρότε στο 63’ και τον μεγάλο πρωταγωνιστή του ματς Μπερτόλιο, και πέρασε τους Φούντα και Χαμντανί αντίστοιχα. Στο 67ο λεπτό ο Στίλιτς έκανε σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα πέρασε έξω. Δύο λεπτά αργότερα κι αφού ήδη είχαν γίνει δυο συστάσεις από τον διαιτητή, οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, πέταξαν πάλι αρκετά καπνογόνα, με αποτέλεσμα ο Ντράχτα να διακόψει το ματς στο 69’. Η διακοπή κράτησε ένα τέταρτο κι όταν το παιχνίδι, ξανάρχισε οι γηπεδούχοι είχαν συνεχείς τελικές με τον Φούντα, τον Μάσα και τον Γιάννου που στο 81’ έκανε το σουτ, ο Βάτερμαν απέκρουσε, αλλά ο 25χρονος φορ, γύρισε το πόδι του και είναι αμφίβολος για το ματς με την ΑΕΚ. Τελευταία φάση με τον Χαμντανί, που δεν μπόρεσε μετά από συνεργασία με τον Μάσα, να κάνει το 3-0 σε τετ-α-τετ με τον Βάτερμαν.
Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Σανκαρέ, Λούι, Λανθαρότε (63’ Φούντας), Ζήσοπουλος, Μπερτόλιο (64’ Χαμντανί), Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Μάσα, Γιάννου (78’ Αλόκο)
Στον πάγκο έμειναν οι: Κοζίτσκι, Δημούτσος, Φερνάντεζ, Τσοκάνης,
ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Καρλάο, Αντωνιάδης (64’ Αλεξάνδρου), Ινάκι Αστίθ, Μάριο Σέρτζιο, Αρτυματάς (77’ Χαραλαμπίδης), Βινίσιους, Στίλιτς, Νούνο Μοράις, Πιατκόφσκι (46’ Καβενάγκι), Βάντερ
Στον πάγκο έμειναν οι: Κίσσας, Γκιγιέρμε, Αναστασίου, Αλωνεύτης
Η βαθμολογία στον 11ο όμιλο:
Σάλκε 8 10-3
Σπάρτα Πράγας 6 6-4
Αστέρας Τρίπολης 4 4-7
ΑΠΟΕΛ 3 2-8
Η επόμενη αγωνιστική:
Σπάρτα Πράγας-Αστέρας Τρίπολης
Σάλκε – ΑΠΟΕΛ
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...