Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015

Τροχαίο με δύο ελαφρά τραυματίες στη διασταύρωση Γαστούνης



Δύο ελαφρά τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου που σημειώθηκε χθες το βράδυ στη νέα εθνική οδό Πατρών-Πύργου, στο ύψος της διασταύρωσης Γαστούνης.

Το ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 57χρονος και είχε κατεύθυνση από Πάτρα προς Πύργο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το φορτηγό που οδηγούσε ένας 45χρονος και είχε κατεύθυνση από Πύργο προς Πάτρα.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο οδηγός του ΙΧΕ αυτοκινήτου επεχείρησε να στρίψει αριστερά προς Κόροιβο, με αποτέλεσμα η σύγκρουση να είναι αναπόφευκτη.
Τα δύο οχήματα μετά τη σύγκρουση πέρασαν στη δεξιά πλευρά του ρεύματος κυκλοφορίας και το φορτηγό ακινητοποιήθηκε στις προστατευτικές μπάρες.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά ο οδηγός του ΙΧΕ αυτοκινήτου και η συνοδηγός του φορτηγού, οι οποίοι και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο του Πύργου. Προανάκριση για το τροχαίο διενεργεί το Τμήμα της Τροχαίας Αμαλιάδας.
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...