Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Ηλεία: Συνελήφθη 26χρονος στα Σαβάλια για κατοχή και πώληση ηρωίνης


sillipsi_big
Συνελήφθη, στις (17-12-2015) το απόγευμα στα Σαβάλια Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, ένας 26χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε, κακουργηματικού χαρακτήρα, δικογραφία για πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Για την ίδια
υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη δύο άνδρες ημεδαποί, ηλικίας 35 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα αγοράς ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την καταπολέμηση των ναρκωτικών, οι αστυνομικοί  πραγματοποίησαν έφοδο σε κοντέινερ, σε αγροτική περιοχή στα Σαβάλια Ηλείας, που χρησιμοποιεί ως κατάλυμα ο δράστης, ο οποίος στη θέα των αστυνομικών τράπηκε σε φυγή, απορρίπτωντας δυο αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια), που περιείχαν μικροποσότητα ηρωίνης.
Ο 26χρονος συνελήφθη, έπειτα από πεζή καταδίωξη του, από τους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, οι οποίοι βρήκαν στη κατοχή το χρηματικό ποσό των (145) ευρώ, το οποίο και κατέσχεσαν.
Από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι ο δράστης θα πωλούσε την ηρωίνη στον 35χρονο και τον 22χρονο, που είχαν προσέλθει σε προσυμφωνημένο ραντεβού στο κοντέινερ και συνελήφθησαν.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας.

Πηγή

ilialive.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...