Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

Εσωκομματικές εκλογές ΝΔ στην Ηλεία: Πρώτος ο Μεϊμαράκης με διαφορά - Αποτελέσματα Δίδυμο Μεϊμαράκη - Μητσοτάκη για το δεύτερο γύρο




Meimar_mitsotak

Εκπλήξεις και ανατροπές φέρνει στη Νέα Δημοκρατία η ανέλπιστη συμμετοχή όσων προσήλθαν στις κάλπες για την εκλογή νέου Προέδρου του κόμματος.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις από τα πρώτα αποτελέσματα, στον δεύτερο γύρο της 10ης Ιανουαρίου θα περάσουν οι κύριοι Μεϊμαράκης και Μητσοτάκης. 
Οπως ανέφεραν έμπειρα στελέχη της ΝΔ η μεγάλη συμμετοχή ανέτρεψε κάθε προγνωστικό και κάθε δημοσκοπικό εύρημα, αφού η αθρόα προσέλευση νεοδημοκρατών δεν θα μπορούσε να «ελεγχθεί» από κανένα επιτελείο, αλλά αντιθέτως τα ξεπερνά κατά πολύ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μέχρι τις 19:00 είχαν ψηφίσει πάνω από 375 χιλιάδες φίλοι και ψηφοφόροι της ΝΔ, με την τελική εκτίμηση να είναι ότι ο αριθμός όσων προσέλθουν στις κάλπες μπορεί θα ξεπεράσει τους 420 χιλιάδες ψηφοφόρους. Αριθμός που απ' όλα  τα στελέχη του κόμματος και τα επιτελεία των υποψηφίων κρίνεται εντυπωσιακός.
Μετά τις 20:00 σε όσα εκλογικά κέντρα δεν υπάρχουν ουρές έχει αρχίσει ήδη η καταμέτρηση των ψήφων ενώ σε εκείνα που παραμένουν μεγάλες ουρές, οι κάλπες θα μείνουν ανοιχτές μέχρι να ψηφίσει και ο τελευταίος ενδιαφερόμενος.
Εντυπωσιακή παραμένει η συμμετοχή του κόσμου στο λεκανοπέδιο Αττικής χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι υστερεί σε κάποιες άλλες περιοχές ωστόσο στην Αττική είναι ιδιαίτερα αυξημένη. 
Σύμφωνα με τα επιτελεία των κομμάτων ο τελικός αριθμός των συμμετεχόντων είναι αυτός που θα κρίνει και την τελική κατάταξη και τους δύο νικητές που θα περάσουν στον δεύτερο γύρο εκτός κι αν γίνει η έκπληξη και υπάρξει μεγάλη διαφορά μεταξύ του πρώτου από τον δεύτερο και αποφασίσουν από κοινού να μην πάει το κόμμα σε έναν δεύτερο ψυχοφθόρο γύρο.
Πηγή ,,ilialive.gr,thetoc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...