Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

«Μαύρα» Χριστούγεννα για τον Παναθηναϊκό


«Μαύρα» Χριστούγεννα για τον Παναθηναϊκό

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν από τον Πανθρακικό




Ύστερα από δύο νίκες με Βέροια και Αστέρα Τρίπολης, οι «πράσινοι» τα βρήκαν σκούρα στην Κομοτηνή και ηττήθηκαν απ’ τον πολύ ωραίο και τακτικά σωστό Πανθρακικό (1-0), ο οποίος με τη σειρά του πανηγύρισε το πρώτο φετινό εντός έδρας τρίποντό του.
Μοναδικός σκόρερ της αναμέτρησης ο Ροτζέριο Μάρτινς (28’), με τους πράσινους να παρουσιάζουν πολύ μέτρια εικόνα και να έχουν μόνο 2-3 πολύ καλές στιγμές (δοκάρι ο Καρέλης στο πρώτο μέρος).
«Κακός» και ο Στραματσόνι που άργησε πολύ να αλλάξει πρόσωπα, δείγμα του ότι Αμπέντ-Πέτριτς πέρασαν στο ματς στο τελευταίο πεντάλεπτο. Αυστηρή αποβολή για Κουτρουμπή, με δεύτερη κίτρινη, στο 84'.
Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Ποτουρίδης, Σερφά (56’ Χρήστου), Μελίσσης, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Μεχία, Ροτζέριο (86’ Ίγκορ), Μπαϊκαρά, Χασομέρης (46’ Χαβίτο), Ντιγκινί.
Παναθηναϊκός: Στιλ, Βέμερ, Νάνο (64’ Ατζαγκούν), Σάντσεθ, Κουτρουμπής, Εσιέν, Ζέκα, Πράνιτς, Κλωναρίδης (88’ Πέτριτς), Καρέλης, Καλτσάς (86’ Αμπέντ)
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...