Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015

ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΙΚΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΡΕΤΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

Κατόπιν του υπ’ αριθμ. ΟΙΚ.1532140/ΔΛΚ946 έγγραφου της εταιρείας Εθνικό Κτηματολογίο & Χαρτογράφηση Α.Ε. ενημερώνουμε τους ιδιοκτήτες ακινήτων της Τ.Κ. ΑΡΕΤΗΣ του Δήμου ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ τα κάτωθι:

Στις 22/1/2016 είναι η τελευταία ημέρα της αποκλειστικής δωδεκαετούς προθεσμίας των κατοίκων εσωτερικού για την διόρθωση των αρχικών εγγραφών. Με την παρέλευση της ημερομηνίας αυτής  που είναι δικαιούχοι εγγραπτέων δικαιωμάτων σε κτηματογραφημένα ακίνητα στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αρετής (πρώην Κοινότητα Αρετής) του Δήμου Λεχαινών του Νομού Ηλείας και υπάγονται στην τοπική αρμοδιότητα του Κτηματολογικού Γραφείου Λεχαινών)

Αυτό σημαίνει ότι οι εγγραφές αυτές προστατεύονται από τη νομοθεσία και παράγουν αμάχητο τεκμήριο υπέρ των εγγεγραμμένων στο Κτηματολόγιο χωρίς πλέον, να είναι δυνατή οποιαδήποτε διόρθωση του περιεχομένου τους.
Επειδή, τυχόν διορθώσεις των αρχικών εγγραφών για τα ακίνητα των περιοχών του Τ.Δ. Αρετής, του Δήμου Λεχαινών του Νομού Ηλείας, πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 22 Ιανουαρίου 2016 (για τους κατοίκους εσωτερικού)  σας καλούμε να ελέγξετε έγκαιρα τις ιδιοκτησίες σας και να προβείτε, εφόσον απαιτείται στις απαραίτητες διορθώσεις. Επισημαίνεται ότι τα ακίνητα «αγνώστου ιδιοκτήτη», για τα οποία δεν θα ζητηθεί η διόρθωση τους εντός των παραπάνω προθεσμιών, μετά την οριστικοποίηση των Αρχικών Εγγραφών, περιέρχονται στο Ελληνικό Δημόσιο.
Για να ελέγξετε  τα στοιχεία που αφορούν το/τα ακίνητο σας ,επισκεφθείτε, την ιστοσελίδα kthmatologio.gr ή το Κτηματολογικό Γραφείο Λεχαινών (Σπηλιωπούλου 2, τηλ.26230 22250). Σε περίπτωση που εντοπίσετε ελλείψεις ή σφάλματα θα πρέπει να ξεκινήσετε το συντομότερο δυνατόν την προβλεπόμενη διαδικασία διόρθωσης απευθυνόμενοι στο Κτηματολογικό Γραφείο Λεχαινών.

Α.Μίγκος
Αντιδήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...