ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015

ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΑΡΧΙΚΩΝ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΡΕΤΗΣ ΔΗΜΟΥ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ

Κατόπιν του υπ’ αριθμ. ΟΙΚ.1532140/ΔΛΚ946 έγγραφου της εταιρείας Εθνικό Κτηματολογίο & Χαρτογράφηση Α.Ε. ενημερώνουμε τους ιδιοκτήτες ακινήτων της Τ.Κ. ΑΡΕΤΗΣ του Δήμου ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ – ΚΥΛΛΗΝΗΣ τα κάτωθι:

Στις 22/1/2016 είναι η τελευταία ημέρα της αποκλειστικής δωδεκαετούς προθεσμίας των κατοίκων εσωτερικού για την διόρθωση των αρχικών εγγραφών. Με την παρέλευση της ημερομηνίας αυτής  που είναι δικαιούχοι εγγραπτέων δικαιωμάτων σε κτηματογραφημένα ακίνητα στο Δημοτικό Διαμέρισμα Αρετής (πρώην Κοινότητα Αρετής) του Δήμου Λεχαινών του Νομού Ηλείας και υπάγονται στην τοπική αρμοδιότητα του Κτηματολογικού Γραφείου Λεχαινών)

Αυτό σημαίνει ότι οι εγγραφές αυτές προστατεύονται από τη νομοθεσία και παράγουν αμάχητο τεκμήριο υπέρ των εγγεγραμμένων στο Κτηματολόγιο χωρίς πλέον, να είναι δυνατή οποιαδήποτε διόρθωση του περιεχομένου τους.
Επειδή, τυχόν διορθώσεις των αρχικών εγγραφών για τα ακίνητα των περιοχών του Τ.Δ. Αρετής, του Δήμου Λεχαινών του Νομού Ηλείας, πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι τις 22 Ιανουαρίου 2016 (για τους κατοίκους εσωτερικού)  σας καλούμε να ελέγξετε έγκαιρα τις ιδιοκτησίες σας και να προβείτε, εφόσον απαιτείται στις απαραίτητες διορθώσεις. Επισημαίνεται ότι τα ακίνητα «αγνώστου ιδιοκτήτη», για τα οποία δεν θα ζητηθεί η διόρθωση τους εντός των παραπάνω προθεσμιών, μετά την οριστικοποίηση των Αρχικών Εγγραφών, περιέρχονται στο Ελληνικό Δημόσιο.
Για να ελέγξετε  τα στοιχεία που αφορούν το/τα ακίνητο σας ,επισκεφθείτε, την ιστοσελίδα kthmatologio.gr ή το Κτηματολογικό Γραφείο Λεχαινών (Σπηλιωπούλου 2, τηλ.26230 22250). Σε περίπτωση που εντοπίσετε ελλείψεις ή σφάλματα θα πρέπει να ξεκινήσετε το συντομότερο δυνατόν την προβλεπόμενη διαδικασία διόρθωσης απευθυνόμενοι στο Κτηματολογικό Γραφείο Λεχαινών.

Α.Μίγκος
Αντιδήμαρχος

Δεν υπάρχουν σχόλια: