Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

«Καθάρισε» σε ένα πεντάλεπτο και την Αρμάνι


«Καθάρισε» σε ένα πεντάλεπτο και την Αρμάνι

Σπουδαία νίκη για τους ερυθρόλευκους με μπροστάρηδες Γκριν και Σπανούλη




Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε ορεξάτος την αναμέτρηση και με πολύ καλό Σπανούλη, αλλά και δύο αιφνιδιασμούς προηγήθηκε με 13-4. Οι Ιταλοί όμως με υπομονή και πολύ… ποστάρισμα (κυρίως με Τζεντίλε και Ραντούλιτσα) ισοφάρισαν με σερί 9-0 (13-13, 6’).
Όταν οι δύο προπονητές ξεκίνησαν τις αλλαγές οι Χάκετ, Γκριν και Λοτζέσκι έδωσαν πολύ καλό ρυθμό, βρήκαν εύστοχα τρίποντα και έδωσαν προβάδισμα 10 πόντων (30-20, 12’). Ο Κρούνισλαβ Σιμόν όμως με 5 πόντους «ψαλίδισε» τη διαφορά (36-34, 17’).
Στην τρίτη περίοδο αμφότερες οι ομάδες ευστόχησαν σε διαδοχικά τρίποντα, ωστόσο αυτό ήταν κάτι που δεν άλλαξε την εικόνα στο ταμπλό. Ο Ολυμπιακός είχε μόνιμα μία διαφορά γύρω από τους 4 πόντους μέχρι το τέλος του δεκαλέπτου κατά το οποίο ο Έρικ Γκριν με δύο τρίποντα έκανε το 70-61.
Ο ρυθμός δεν χάλασε στη διακοπή μεταξύ των δεκαλέπτων. Γκριν και Λοτζέσκι συνέχισαν να… πυροβολούν από τα 6.75 κι η διαφορά ανέβηκε στους 15 πόντους (76-61, 32’). Στο υπόλοιπο της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι ήταν εκνευριστικά άστοχοι και δε μπόρεσαν σε καμία περίπτωση να ξαναμπούν στη διεκδίκηση της νίκης.
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...