Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Οικουμενική κυβέρνηση ζητά ο Καρατζαφέρης..

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEglRu1u1ellO9HUofB9sj7CZ-Ul7PzQIueyTr_bkqr6GzWur1AivtLqNdO65k0lMPhJYrKhlDifderAWZC58hIpzBjrf2C_ILH-S9ZvGZo7DF-lGbOkB67y2Z9q-RTX-Ub5vKnWRVxYA2s/s400/karatzaferis-diloseis-thumb-large.jpgΣτην πρόταση του για το σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης, προκειμένου να αντιμετωπίσει η χώρα τον «πόλεμο» που δέχεται σήμερα, με διαφορετικά μέσα από το 1940, επανήλθε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης.

Το 1940 μας πολέμησαν με «στούκας» και ερπύστριες και τώρα μας πολεμούν με σπρεντ, μίζες και διαφθορά, είπε ο κ. Καρατζαφέρης και κάλεσε τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου και τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, να αφήσουν τις «κοκορομαχίες», να πάψει ο ένας να απειλεί τον άλλον, να αντιληφθούν την ιστορικότητα της στιγμής, να προχωρήσουν σε πατριωτικό διάλογο, να υψώσουν ανάστημα και να αντισταθούν στην προσχεδιασμένη καταστροφή της Ελλάδας.
Ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ εξέφρασε την εκτίμηση πως ούτε ο κ. Παπανδρέου θέλει να πάει σε...

πρόωρες βουλευτικές εκλογές, εκτός κι αν, όπως είπε, προκύψουν απρόοπτα που μπορεί να οδηγήσουν σε αδιέξοδο ή οικουμενική κυβέρνηση.

Ο κ. Καρατζαφέρης κατηγόρησε την καγκελάριο της Γερμανίας Αγκελα Μέρκελ ότι θέλει να περάσει πάνω από τις αδύναμες χώρες της Ε.Ε. και πρόσθεσε ότι οι Γερμανοί χρωστάνε στην Ελλάδα τις πολεμικές αποζημιώσεις, που θα μηδένιζαν το έλλειμμα. 
 
Παράλληλα είπε ότι οι Γερμανοί, με τα καταστήματα που έχουν στην Ελλάδα, «απομυζούν» τον ιδρώτα των Ελλήνων και οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ. δεν έχουν τη δύναμη να αντισταθούν.

Σε ότι αφορά στις σχέσεις του με τον Μάκη Βορίδη είπε ότι είναι από τα πιο αγαπημένα παιδιά του κόμματος και είναι ενωμένοι «σαν γροθιά».
 
Πρόσθεσε πως δεν υπάρχει πρόβλημα στον ΛΑ.Ο.Σ αλλά τα προβλήματα είναι αλλού, στον ΣΥ.ΡΙΖ.Α, τη Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ. Ως προς τη διαμάχη ανάμεσα στον υποψήφιο δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και τον μητροπολίτη Ανθιμο, τάχθηκε με το μέρος του μητροπολίτη. 
 
Παρότρυνε τους ιερωμένους να ακούνε το κήρυγμα του Ανθιμου, υποστήριξε ότι ο μητροπολίτης έχει δικαίωμα να παρεμβαίνει σε ζητήματα που αφορούν την ιστορία και τη θρησκευτικότητα των Ελλήνων και επέκρινε τον κ. Μπουτάρη για την πρόταση του να δοθεί το όνομα του Κεμάλ Ατατούρκ σε δρόμο της Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Καρατζαφέρης επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης Μάκη Στεργίου, όπου βρισκόταν και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Κυριάκος Βελόπουλος και εξήρε τις δύο υποψηφιότητες.

trelokouneli.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...