Μηδενισμός και μια αγωνιστική στη Σερβία

http://s.enet.gr/resources/2010-10/uefa-logo1-2-thumb-medium.jpgΜη μηδενισμό και τιμωρία μιας αγωνιστικής της έδρας της τιμωρήθηκε η Σερβία από την πειθαρχική επιτροπή της UEFA... για τα επεισόδια των οπαδών στο ματς με την Ιταλία στη Γένοβα, που διακόπηκε στο 6ο λεπτό για τα προκριματικά του EURO 2012. 

Το παιχνίδι κατακυρώθηκε με 3-0 υπέρ της Ιταλίας και οι Σέρβοι θα υποχρεωθούν να δώσουν τον επόμενο αγώνα τους με τη Βόρειο Ιρλανδία στις 25 Μαρτίου κεκλεισμένων των θυρών. Η ποινή αποκλεισμού θα αυξηθεί κατά μια αγωνιστική, σε περίπτωση που δημιουργηθούν ξανά επεισόδια από Σέρβους οπαδούς. 
Επίσης επιβλήθηκε στην ομοσπονδία πρόστιμο ύψους 120.000 ευρώ.

Στην Ιταλία επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής με αναστολή για ελλιπή μέτρα ασφαλείας και παράλληλα πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Η Σερβία που γλίτωσε τα χειρότερα, καθώς υπήρχε κίνδυνος αποκλεισμού της από τη διοργάνωση, δεν πρόκειται να πάρει στο μέλλον εισιτήρια για εκτός έδρας αγώνες

24ωρο

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ