Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Νέο σχέδιο καλπονοθείας!

http://www.parapolitika.gr/files/images/kalpi_11.jpgΣκηνικό καλπονοθείας, αντίστοιχο του 2000, προκειμένου να αλλοιώσει τη λαϊκή ετυμηγορία στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, στήνει το ΠΑΣΟΚ... επιστρατεύοντας για το σκοπό αυτό, όπως και τότε, στρατιές αλλοδαπών ψηφοφόρων.

Μόνο που αυτή τη φορά, αντί των αερομεταφερόμενων Γεωργιανών, Αμπχάζιων, Τσετσένων, Οσετίων που εν μια νυκτί βαφτίστηκαν Ελληνες, θα χρησιμοποιηθούν καθ' όλα, φαινομενικά, τουλάχιστον, νόμιμοι υπήκοοι των χωρών της Ανατ. Ευρώπης, που εισήλθαν τελευταία στην Ευρωπαϊκή Ενωση.


Γιατί ακόμη κι αυτό αμφισβητείται, όπως φυσικά και το κύρος των εκλογών, μετά την αποκάλυψη της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Το Ποντίκι», που μόνο εχθρικά διακείμενο προς την κυβέρνηση δεν μπορεί να θεωρηθεί, για εγγραφή στους εκλογικούς καταλόγους «ανύπαρκτων» μεταναστών από τη Βουλγαρία, τη Ρουμανία και την Πολωνία.
Πράγματι, η έρευνα της εφημερίδας έδειξε ότι δηλώθηκαν ως μόνιμοι τόποι κατοικίας των παραπάνω, οικόπεδα γεμάτα μπάζα, εργοτάξια, μισογκρεμισμένα σπίτια, μια χασαποταβέρνα και ένα ιχθυοπωλείο.
Ωστόσο, το υπουργείο Εσωτερικών απάντησε αργά χθες το βράδυ και ουσιαστικά πέταξε το μπαλάκι των ευθυνών στους δήμους. 
"Η εγγραφή στους ειδικούς καταλόγους διενεργείται με ευθύνη των δήμων", αναφέρει σε ανακοίνωσή του και συμπληρώνει: "Οι δήμοι είναι που οφείλουν να ελέγχουν τα δικαιολογητικά που τους προσκομίζουν οι ενδιαφερόμενοι αλλοδαποί και να πιστοποιούν ότι έχει προσέλθει ο ίδιος αυτοπροσώπως. 
Ο ρόλος του υπουργείου είναι να καταχωρηθεί τους τελικούς καταλόγους που αποστέλλουν οι Δήμοι, κάθε δύο μήνες στην κεντρική βάση".
Επιπροσθέτως, το υπουργείο εξαπολύει τα βέλη του κατά του Δήμου Αθηναίων και τονίζει ότι το συγκεκριμένο δημοσίευμα αναφέρεται αποκλειστικά σ' αυτόν. 
Παράλληλα, αναμένεται σήμερα το Σώμα Επιθεωρητών και Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης να πραγματοποιήσει ελέγχους στις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων, ενώ θα ενημερωθεί και ο αρμόδιος εισαγγελέας.
Εν τω μεταξύ από το φωτογραφικό ρεπορτάζ της εφημερίδας αποδεικνύεται ο «βιασμός» της πολιτικής βούλησης του ελληνικού λαού, όπως συνέβη προ δεκαετίας με τις παράνομες ελληνοποιήσεις πλέον των 150.000 πολιτών της πρώην Σοβιετικής Ενωσης, οι οποίοι και έκριναν ουσιαστικά το αποτέλεσμα των βουλευτικών εκλογών του 2000.
Πράγματι, στο πόρισμα - φωτιά που συνέταξε το 2001 ο τότε εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ισίδωρος Ντογιάκος, προέκυψαν πολιτικές και ποινικές ευθύνες για μια σειρά υπουργών της κυβέρνησης Σημίτη μεταξύ των οποίων και ο σημερινός πρωθυπουργός.
Ο τελευταίος αν και είχε ενημερωθεί εγκαίρως για τα πρόσωπα που χορηγούσαν παράνομες παλιννοστήσεις σε όλες τις φυλές του Καυκάσου -μόνο η πρεσβεία μας στη Μόσχα έδωσε την περίπου 1996-2000 150.000 τέτοιες εγκρίσεις- δεν προέβη σε καμία ενέργεια προκειμένου να διωχθούν οι εμπλεκόμενοι διπλωματικοί υπάλληλοι.
Τον κ. Παπανδρέου είχε φροντίσει να ενημερώσει αναλυτικά για τη σοβαρότητα της υπόθεσης ο πρέσβης Χαρ. Δημητρίου, που είχε διεξάγει τη σχετική Ενορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) μετά από σωρεία καταγγελιών ομογενών για κύκλωμα που είχε στηθεί στις πρεσβείες και στα προξενεία της Ελλάδας στα κράτη που απάρτιζαν την Κοινοπολιτεία Ανεξάρτητων Κρατών (ΚΑΚ).
Από την ΕΔΕ που πραγματοποίησε ο κ. Δημητρίου στα προξενικά γραφεία της Μόσχας, της Τιφλίδας και του Νοβοροσίσκ ήρθαν στο φως αποκαλύψεις για:

* Πολιτικούς (οι οποίοι δεν κατονομάζονται) από το χώρο του ΠΑΣΟΚ που μεσολαβούσαν για παράνομες ελληνοποιήσεις.

* Χορήγηση δεκάδων χιλιάδων παλιννοστήσεων η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων ήταν αμφιβόλου νομιμότητας.

* Ηλεκτρονικούς υπολογιστές που έκαναν φτερά από τις διπλωματικές αντιπροσωπείες της χώρας μας στις χώρες της πάλαι ποτέ Σοβιετικής Ενωσης, στα αρχεία των οποίων υπήρχαν καταχωρημένα στοιχεία - φωτιά.
Αποροι - Μαϊμού
Παράλληλα, σύμφωνα με απολύτως εξακριβωμένες πληροφορίες, στα χέρια αλλοδαπών, κυρίως Αλβανών και Βούλγαρων, βρίσκονται πάνω από 180.000 βιβλιάρια - μαϊμού απορίας ή γνήσια που ανήκαν σε Ελληνες που έχουν αποβιώσει.

Τα κυκλώματα αυτά εκμεταλλευόμενα τη νομοθεσία που επιτρέπει σε όποιον αλλοδαπό διαθέτει άδεια μονίμου ή προσωρινής διαμονής, να δικαιούται δωρεάν ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, πλαστογραφούσαν βιβλιάρια απορίας.

Στη συνέχεια συνταγογραφούσαν, πάντα παράνομα, μεγάλες ποσότητες πανάκριβων φαρμάκων, τα οποία τα πουλούσαν στις χώρες τους, εκτοξεύοντας στα ύψη τα χρέη των ασφαλιστικών ταμείων προς τους φαρμακοποιούς.
Πρόκειται για ένα τεράστιο σκάνδαλο στο χώρο της υγείας, που έρχεται μετά την αποκάλυψη για τα καραβάνια Σκοπιανών και Βούλγαρων ασθενών που νοσηλεύονταν δωρεάν σε νοσοκομεία της Βορείου Ελλάδας επιβαρύνοντας τον κρατικό προϋπολογισμό με τουλάχιστον 150 εκατ. ευρώ ετησίως.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...