Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Υποχωρούν τα νερά, μένει η οργή…


Υποχωρούν τα νερά, μένει η οργή…
Υποχώρησαν στο μεγαλύτερο μέρος τους τα νερά αφού έβαλαν για μια ακόμη φορά σε μπελάδες τους κατοίκους του Βαρθολομιού.

Με γαλότσες στα πόδια, σκούπες και φτυάρια στα χέρια και με την απελπισία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους οι κάτοικοι του Βαρθολομιού έδωσαν μια ακόμη μάχη για να αποτρέψουν την πλημμύρα στις περιουσίες τους.
Μεγάλο μέρος της πόλης και των γύρω καλλιεργούμενων εκτάσεων είναι ακόμη πλημμυρισμένα, όμως το φαινόμενο έχει υποχωρήσει αρκετά, με την προσωπική εργασία των ιδιοκτητών αλλά και τη συνδρομή του δήμου και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Οι πρώτες εικόνες για τις νέες πλημμύρες είναι ενδεικτικές καθώς δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια και καταστήματα γέμισαν νερά.

Για άλλη μια φορά οι πληγέντες ζητούν μέτρα προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα των πλημμυρών που είναι για το Βαρθολομιό ένας πραγματικός εφιάλτης.

«Σηκωνόμαστε το πρωί να βγάλουμε ένα μεροκάματο και η πλημμύρα μας χρεώνει από πάνω…», τόνισε  εξοργισμένος επαγγελματίας του Βαρθολομιού, ο οποίος πολλές φορές έχει αντιμετωπίσει τέτοιου είδους προβλήματα.
iliatora

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...