Ζημιές και στη Γλύφα από τις πλημμύρες



Ζημιές και στη Γλύφα από τις πλημμύρες
Μερικές χαρακτηριστικές εικόνες από τις ζημιές στην περιοχή της Γλύφας Βαρθολομιού.

Και σε ορισμένα έργα υποδομής έχει προκαλέσει προβλήματα η τελευταία βροχόπτωση που έπληξε το πρωί και για πολλοστή φορά φέτος την ευρύτερη περιοχή του δήμου Βαρθολομιού.
Συγκεκριμένα, στον οικισμό της Γλύφας πλημμύρισαν σπίτια, δρόμοι γέμισαν με λάσπες, όμως ζημιές είχαμε και σ’ ένα σημείο του ολοκαίνουργιου ασφαλτοτάπητα που οδηγεί στην ξενοδοχειακή επιχείρηση του Αντωνίου Μήλεση.

Τμήματα του ασφαλτοτάπητα αποκολλήθηκαν στα πλαϊνά του οδοστρώματος και το έργο αντιμετωπίζει πλέον τον κίνδυνο περαιτέρω διάβρωσης.



Τα νερά της βροχής επίσης προκάλεσαν διαβρώσεις σε χαντάκια και επιφανειακά δίκτυα απορροής όμβριων υδάτων με αποτέλεσμα μεγάλες ποσότητες νερού να εισχωρήσουν μέσα σε καλλιεργούμενες εκτάσεις.

Για τις ζημιές στην περιοχή ενημερώθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Πηνειού Γιώργος Παναγούλιας που ήρθε σε επαφή με συνεργάτες του στο δ.δ. Λυγιάς οι οποίοι καταγράφουν τις περιπτώσεις εκείνες όπου απαιτούνται παρεμβάσεις.
iliatora

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ