Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

ΟΣΕ - Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο

Με τις ψήφους των δύο μεγάλων κομμάτων το νομοσχέδιο για τον ΟΣΕ υπερψηφίστηκε επί της αρχής. Στην κεντρική τοποθέτησή του ο υπουργός Μεταφορών, Δημήτρης Ρέππας... επανέλαβε ότι το νομοσχέδιο αποτελεί «τεκμηριωμένη και αξιόπιστη πρόταση για να εξυγιανθεί και να αναπτυχθεί ο σιδηρόδρομος και όχι για να συρρικνωθεί και να ξεπουληθεί» και υπογράμμισε το γεγονός, πως το νέο οργανωτικό σχήμα, δεν προβλέπει απολύσεις.
Ο κ. Ρέππας δεσμεύτηκε ότι μέχρι τέλος του έτους ότι θα είναι δυνατή η διαδικτυακή εξασφάλιση εισιτηρίων του ΟΣΕ με την χρήση πιστωτικής κάρτας.
Στον αντίποδα, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, Θανάσης Λεβέντης, υποστήριξε στην ομιλία του πως με το νομοσχέδιο καταργείται ουσιαστικά ένα μεγάλο μέρος του δικτύου, συρρικνώνονται τα 2/3 των δρομολογίων και ιδιωτικοποιείται με ασάφεια, μεγάλο μέρος της περιουσίας της ΤΡΕΝΟΣΕ.
  newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...