Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

O «Άγιος Βασίλης» λεγόταν Ζαχόπουλος

undefined

O «Άγιος Βασίλης» λεγόταν Ζαχόπουλος

Δημοσίευση 14/10/2010 07:01 Ανανέωση 13/10/2010 17:04
Όσο μελετάω τους αμαρτωλούς κωδικούς από τους ειδικούς λογαριασμούς του Υπουργείου Πολιτισμού – τόσο περισσότερο ο πανίσχυρος κάποτε Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου που χειριζόταν αυτούς τους μυστικούς λογαριασμούς, ο κ. Χρήστος Ζαχόπουλος μου θυμίζει ένα Άγιο Βασίλη.
Που μοίραζε όπου γούσταρε και όπως γούσταρε λεφτά παντού. Μόνο που τα λεφτά ήταν δικά μου και δικά σας και είχα βάλει ένα νταβατζή στην τσέπη μου, που σκόρπαγε τα ευρώ σε φίλους, γνωστούς, γαλάζια παιδιά, γαλάζιους συλλόγους και γαλάζιους καλλιτέχνες.
Απ΄ ότι θυμάμαι ο Άγιος Βασίλης δεν είχε εμφανιστεί ποτέ με γκόμενα αλλά δεν είναι πάντα οι ίδιοι Άγιοι Βασίληδες παντού. Ιδιαίτερα αν είναι ο Άγιος Βασίλης Έλληνας, φίλος της Νατάσσας Παζαϊτη και του Κωνσταντίνου Καραμανλή.
Ο κ. Ζαχόπουλος από απλός δάσκαλος του Γυμνασίου είχε αναρριχηθεί στο θρόνο του αφέντη του πολιτισμού και με τις πλάτες του Μεγάρου Μαξίμου έγραφε εκεί που δεν πιάνει πράσινη μελάνη και υπουργούς (κάτι ξέρει περισσότερο ο Πέτρος Τατούλης) και κυβερνητικά και κομματικά στελέχη.
Απίστευτα ποσά πέρασαν από τα χέρια του την τετραετία που ήταν στο Υπουργείο Πολιτισμού μέχρι την πτώση του από το παράθυρο του σπιτιού του.
Μιλάμε για εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ. Και τώρα ψάχνουν να βρουν που πήγαν και γιατί, αυτά τα λεφτά.
Θα βρουν πιθανές ατασθαλίες;
Το ανέκδοτο με τον Τοτό το ξέρετε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...