Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

«Φέρνει» 6,5 εκατ. ευρώ για τον Αλφειό


«Φέρνει»  6,5 εκατ. ευρώ για τον Αλφειό
Με …γεμάτο το καλάθι έρχεται σήμερα στην Ηλεία ο Γ.Γ. Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Τάσος Αποστολόπουλος, ο οποίος θα προβεί σε σημαντικές ανακοινώσεις που αφορούν στην υλοποίηση ενός μεγάλου έργου αντιπλημμυρικής προστασίας.
Συγκεκριμένα θα ανακοινώσει το έργο της διευθέτησης της κοίτης του ποταμού Αλφειού, προϋπολογισμού 6,5 εκατ. ευρώ, το οποίο έχει αξιολογηθεί και θα ενταχθεί άμεσα στο ΕΣΠΑ (ως  έκτακτο αντιπλημμυρικό έργο).

Ο κ. Αποστολόπουλος θα συναντηθεί αρχικά με το Νομάρχη Ηλείας Χαράλαμπο Καφύρα ενώ στις 11.30 θα  επισκεφθεί τα Μακρίσια, τα Καλυβάκια,  την περιοχή Παπαδού και την Ολυμπία προκειμένου να διαμορφώσει ιδία άποψη για τα  έργα που θα εκτελεσθούν.

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια ολοκληρωμένη παρέμβαση στην  κοίτη του ποταμού Αλφειού με σκοπό τη «θωράκιση» των παραπάνω περιοχών οι οποίες κάθε χειμώνα ζουν με τον εφιάλτη των καταστροφών από πλημμύρες.
iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...