Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

8 υποψήφιοι με τον Δημαρά ψηφίζουν Κικίλια...

http://www.report24.gr/wp-content/uploads/n803439913_46031.jpgΤη στήριξη της στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Βασίλη Κικίλια στο δεύτερο γύρο των... περιφερειακών εκλογών εξέφρασε η Οργάνωση “ΛΕΥΚΟ” (Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων). 
Στον πρώτο γύρο η οργάνωση είχε σταθεί στο πλευρό του Γιάννη Δημαρά συμμετέχοντας με οκτώ υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της κ. Κωνσταντίνος Ντάλιος. 
 

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:  “Έλληνες πατριώτες της Αττικής σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την ψήφο σας και δώσατε στο συνδυασμό μας ένα μεγάλο ποσοστό. 
 
Δυστυχώς η αποχή και τα εκβιαστικά διλήματα που έθεσε ο Πρωθυπυργός με την παράνομη παρέμβασή του, μας στέρησαν την πρωτη θέση.Τώρα καλούμαστε να...επιλέξουμε  έναν απο τους δύο συνδυασμούς.
 
Ο ένας εκπροσωπεί τήν Κυβέρνηση και ο άλλος την αντιπολίτευση και ανεξάρτητες προσωπικότητες.
 
Ο ένας είναι υπέρ του μνημονίου και ο άλλος κατά. Η διαφορά τους είναι εμφανής και η επιλογή μας είναι ξεκάθαρη. Αυτή την Κυριακή στηρίζουμε Βασίλη Κικίλια
 
Η αποχή και το άκυρο δέν μας εκφράζει διότι θέλουμε με τη συμμετοχή μας να διαμορφώσουμε καλύτερη προοπτική για τη χώρα μας και να τιμωρήσουμε αυτή την ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ”. 
press-gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...