Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Το έκανα γιατί δεν άντεχα να βλέπω την ομάδα μου να χάνει...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjB-8exaCE_0DOOz0F78VrlnvkHJEJCAJrpe22cnfd1wlOakHizcbHsqOFLvaDoKmijjKRgnEiCdYNjQQZdt7MFQqu58MjZCE9Db-wnERjidAcl0mHjs9D9W1mgAJX5E4oXnFFWz4wLriQ/s400/MESIOPADOS_481_355.jpgΟ υπεύθυνος Τύπου της Αστυνομίας, Αθανάσιος Κοκκαλάκης με δηλώσεις του στον Sentra 103,3 έριξε φως στο πρωτόγνωρο στα ελληνικά περιστατικό που συνέβη στο ΟΑΚΑ, στον αγώνα του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα... Ο οπαδός που έκανε την χειρονομία στον Λιονέλ Μέσι είναι 32 ετών, Ιρακινός κουρδικής καταγωγής.

Ο καθένας ζητάει τα 15 λεπτά δημοσιότητας που δικαιούται. Για την ιστορία να πούμε πως λίγα λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, ένας 32 ετών Κούρδος Ιρακινής προελεύσεως, διέφυγε της προσοχής και εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο.


Κυνηγήθηκε και εκεί συνελήφθη, παραδόθηκε και σχηματίστηκε δικογραφία με τα γνωστά αδικήματα βίας. Πλέον, βρίσκεται στο αυτόφωρο και δικάζεται για την....


παράνομη είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο και τις χειρονομίες στον διεθνή παίκτη”, τόνισε αρχικά ο κ. Κοκκαλάλης.

Ερωτηθείς εάν του έγινε αλκοτέστ είπε: “
Οχι δεν του έγινε αλκοτέστ... Για να τον πάμε στο νοσοκομείο να του πάρουμε αίμα, θα πρέπει να υπάρχουν κάποια αντικειμενικές ενδείξεις που δεν υπήρχαν”.

Και συνέχισε: “
Υπάρχουν διεθνή περιστατικά με συγκεκριμένες φυσιογνωμίες αλλά στην Ελλάδα δεν έχει ξαναγίνει. Ο 32χρονος είναι νόμιμα στην Ελλάδα, έχει υποβάλλει αίτημα διεθνούς προστασίας και διαθέτει την ροζ κάρτα. Είναι αρκετά χρόνια στην Ελλάδα.


Θα ήθελα να εξηγήσουμε την λέξη ‘παράνομος’, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει υποβάλλει αίτημα ασύλου, για να διεκδικήσει διεθνή προστασία. Μπορεί να μπήκε στην Ελλάδα ως παράνομος αλλά δεν σημαίνει ότι είναι παράνομος. Δεν έχει φάκελο, δεν έχει ξανασυλληφθεί. Δικάζεται για αδικήματα που έχουν να κάνουν με την βία στους αθλητικούς χώρους”.

24ωρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...