Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

«Στάζουν δηλητήριο» για τον Γ. Κοντογιάννη


«Στάζουν δηλητήριο» για τον Γ. Κοντογιάννη
Πυρά και βαριές εκφράσεις ξεστομίζονται για τον ανεξάρτητο βουλευτή Ηλείας κ. Γιώργο Κοντογιάννη από στελέχη της Ν.Δ. στην Ηλεία, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από το κόμμα.

Η δυσαρέσκειά τους, μετά την απόφαση του κ. Κοντογιάννη να εγκαταλείψει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης,  είναι δικαιολογημένη.

Αντιθέτως, η δριμεία κριτική που ασκείται στο πρόσωπό του επειδή δεν παραιτήθηκε από το βουλευτικό αξίωμα, δεν δικαιολογείται δεδομένων των μαχών που έχει δώσει ο ίδιος για την υπεράσπιση των θέσεων του κόμματος, αλλά αυτό αποτελεί ως φαίνεται «ψιλά γράμματα», μπροστά στην απώλεια της έδρας!

Μετά την δημοσιοποίηση της απόφασης του κ. Κοντογιάννη που για το πολιτικό ρεπορτάζ δεν αποτέλεσε έκπληξη (ως βουλευτής πάντα ήταν κοντά στο περιβάλλον της κ. Μπακογιάννη), τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία βρίσκονται σε περίοδο έντονων ζυμώσεων και πολλών προβληματισμών για την επόμενη μέρα, δεδομένου ότι η ανεξαρτητοποίηση και η μη παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα αλλάζει τον πολιτικό συσχετισμό εντός της Ηλείας και αποδυναμώνει την Αξιωματική Αντιπολίτευση.

Οι πρώην… φίλοι έχουν κάθε δικαίωμα να είναι αγανακτισμένοι, όμως με αυτές τις πολιτικές συμπεριφορές, δηλαδή την χρήση μεγίστης υπερβολής στην άσκηση κριτικής, εκθέτουν εαυτούς διότι έτσι δείχνουν ότι όχι μόνον δεν έχουν απεμπολήσει την εσωστρέφεια, αλλά έχουν βυθιστεί ακόμη περισσότερο  σε αυτή.

Και εάν θυμούνται καλά, η πολιτική ηγεσία του κόμματος αναγνώρισε την εσωστρέφεια ως μια από τις αιτίες που οδήγησαν το κόμμα σε ήττα στις τελευταίες εκλογές.
p.gk.

iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...