Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Τραυματίστηκε λόγω... περιέργειας

Πήγε να δει τα οχήματα που είχαν εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα

Λόγω της περιέργειάς του τραυματίστηκε ένας 47χρονος από το Περιθώρι Αιτωλοακαρνανίας, όταν πήγε να δει τα οχήματα που είχαν εμπλακεί λίγο νωρίτερα σε ένα τροχαίο ατύχημα. Το πρώτο τροχαίο σημειώθηκε προχθές στις 6 το απόγευμα στην εθνική οδό Αντιρρίου- Ιωαννίνων στο ύψος του Περιθωρίου, και πιο συγκεκριμένα στην ευθεία που σχηματίζει ο δρόμος λίγο πριν τον οικισμό, όταν ένα αυτοκίνητο μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε με δυο άλλα.

Από το ατύχημα τραυματίστηκαν ελαφρά τρεις άνθρωποι. Μετά την παρέμβαση της τροχαίας, η οποία κατέγραψε τα στοιχεία, τα οχήματα απομακρύνθηκαν από τη μέση του δρόμου και τοποθετήθηκαν στην άκρη έως ότου τα παραλάβουν οι ιδιοκτήτες τους.

Όμως ένα 47χρονος άνδρας λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 8 το βράδυ έμαθε για το συμβάν και θέλησε να δει από κοντά τι συνέβη.

Έτσι ξεκίνησε πεζός για να φτάσει κοντά στα τρακαρισμένα αυτοκίνητα. Στην προσπάθεια του αυτή όμως παρασύρθηκε από ένα αυτοκίνητο και τραυματίστηκε σοβαρά. Ήδη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Ρίου και από ότι λένε οι πληροφορίες η κατάσταση του παρουσιάζει μια βελτίωση.

Το ατύχημα αυτό δείχνει το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στο σημείο από την έλλειψη φωτισμού, καθώς αν υπήρχε ο απαραίτητος φωτισμός, προφανώς ο οδηγός που παρέσυρε τον άνδρα θα το είχε αποφύγει, αφού θα τον είχε διακρίνει μέσα στο σκοτάδι.

Ουσιαστικά πρόκειται για μια κατοικημένη περιοχή που σε κάποιο σημείο, λόγω των καταστημάτων διαθέτει κάποιο φωτισμό, ο οποίος όμως δεν είναι αρκετός, αφού καθημερινά πολλοί είναι αυτοί που μετακινούνται με τα πόδια και οι οποίοι κατά τις νυχτερινές ώρες κινδυνεύουν άμεσα από τα διερχόμενα αυτοκίνητα.

Μάλιστα πολλοί άνθρωποι για να προστατευτούν και για να γίνονται αντιληπτοί από τους διερχομένους οδηγούς, κρατούν φακούς. Όμως αυτό δεν αποτελεί λύση σε ένα τόσο μεγάλο πρόβλημα, αφού οι αρμόδιοι πρέπει να προσανατολιστούν στη λύση επαρκούς φωτισμού.

Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...