Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Όσο νυχτώνει η... αποχή μεγαλώνει!

Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της σημερινής εκλογικής αναμέτρησης, αφού μέχρι τις 15:30 το μεσημέρι τα εκλογικά κέντρα σε όλη χώρα έδιναν την εικόνα... έρημης πόλης με τους δικαστικούς και τους εκλογικούς αντιπροσώπους να "βαράνε μύγες".
‘Οπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το newsbomb. gr, κυβερνητικό στέλεχος χαρακτήρισε την αποχή "εφιαλτική", αλλά μάλλον η λέξη είναι λίγη για να αποτυπώσει την πραγματική κατάσταση!
 
Το πρόβλημα της αποχής στην Περιφέρεια της Αττικής και στον Δήμο Αθηναίων, μοιάζει να σπάει κάθε προηγούμενο ρεκόρ, ενώ ακολουθούν ο Πειραιάς, η Θεσσαλονίκη και οι μικρότερες περιφέρειες!
 
Οι αναλυτές πιστεύουν ότι όταν κλείσουν οι κάλπες θα βρεθούμε μπροστά σε ένα πρωτόγνωρο ποσοστό αποχής, αφού εκτιμούν ότι σε αυτό της προηγούμενης Κυριακής θα προστεθεί σίγουρα και το 10% των άκυρων/λευκών του πρώτου γύρου!
 
Επιπλεόν στις περιοχές που έχουν εκλεγεί ήδη δήμαρχοι, η αποχή του κόσμου εμφανίζει τάσεις να αγγίξει το 15% σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα!
 
Η μομφή του προέδρου της Δημοκρατίας κ.Κάρολου Παπούλια, εναντίο όσων "ασκούν το εκλογικό τους δικαίωμα από τον... καναπέ" δεν απέδωσε -όπως όλα δείχνουν- καρπούς!
 
  newsbomb


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...