Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Αυτοκίνητο στη θάλασσα με νεκρό οδηγό


Νεκρός ανασύρθηκε ένας 30χρονος μετά από πτώση του αυτοκινήτου το οποίο οδηγούσε στη θάλασσα, στις 02:55 τα ξημερώματα.


O Λιμενικός Σταθμός Αγίας Κυριακής Τρικέρων ενημερώθηκε από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, ότι Ι.Χ.Ε. όχημα, με έναν 30χρονο οδηγό και έναν 25χρονο επιβαίνοντα, το οποίο διερχόταν από το ιχθυοτροφείο στην περιοχή ΛΙΜΝΙΩΝΑΣ από Τρίκερι με προορισμό την ΜΗΛΙΝΑ του νομού Μαγνησίας, εξετράπη του οδοστρώματος, με αποτέλεσμα την πτώση του στη θάλασσα.

Άμεσα στελέχη του Λιμενικού Σταθμού μετέβησαν στο σημείο του συμβάντος, ενώ ήδη είχαν ειδοποιηθεί ιδιώτες δύτες και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Ο 25χρονος επιβαίνοντας, ο οποίος είχε απεγκλωβιστεί μόνος του, καλά στην υγεία του, μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας ΑΡΓΑΛΑΣΤΗΣ και στη συνέχεια στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Βόλου "ΑΧΙΛΛΟΠΟΥΛΕΙΟ", για περαιτέρω εξετάσεις.

Ο 30χρονος οδηγός απεγκλωβίστηκε, από ιδιώτη δύτη, χωρίς τις αισθήσεις του και διεκομίσθει στο Γ.Ν.Ν. Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ η σορός του πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας, για νεκροψία - νεκροτομή.

Το όχημα, το οποίο βρισκόταν στον πυθμένα της θάλασσας και σε βάθος περίπου 2,5 μ., ανελκύστηκε στην ακτή, με την βοήθεια ιδιωτικών οχημάτων.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμενικό Σταθμό Αγίας Κυριακής Τρικέρων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...