Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

VIDEO: Το πιο ψηλό ζευγάρι του κόσμου!


http://pyles.tv/PylesTV/files/ff/ff2ed2ac-9588-4858-ab49-b348509b5e5b_190_285.bmpΟ Wayne και η Laurie Hallquist από την Καλιφόρνια, γνωστοί και ως το «ψηλότερο ζευγάρι στον κόσμο» κέρδισαν τον τίτλο αυτό και επίσημα σύμφωνα με τα Guinness World Records.
Ο Wayne έχει ύψος... 2,07 μέτρα και η Laurie 2,00. Μαζί φτάνουν τα 4,07 μέτρα!!! Στην απονομή των βραβείων το ζευγάρι φωτογραφήθηκε πάρα πολύ.

Σε μια συνέντευξη στο AOL News πριν από την τελετή απονομής, το ζευγάρι μίλησε για την απέραντη αγάπη του. Είναι από τις πιο συγκινητικές ιστορίες αγάπης.

«Όταν παντρευτήκαμε το 2003», λέει ο Wayne, «ψάξαμε από περιέργεια το ψηλότερο ζευγάρι που έχει υπάρξει ποτέ και βρήκαμε ότι το 1870 παντρεύτηκε ένα ζευγάρι λίγο ψηλότερο από εμάς. 
Έτσι παρατήσαμε την σκέψη να διεκδικήσουμε μία θέση στα Guinness. Όμως κάποιοι συγγενείς ανακάλυψαν ότι μπορούσαμε να δηλώσουμε συμμετοχή για το ψηλότερο εν ζωή ζευγάρι κι έτσι κερδίσαμε»!

Ο Wayne και η Laurie δεν σκέφτονται την άμεση απόκτηση παιδιού, αλλά δεν είναι αρνητικοί στην ιδέα της συμμετοχής σε μια reality εκπομπή. «Μας ενδιαφέρει πολύ αυτό», λέει η Laurie, «θα είχε πολλή πλάκα».
Δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του ζευγαριού
pyles


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...